Τέρμα τα λόγια, έφτασε η ώρα των έργων!

Είμαι της φυλής που πιστεύει σε κάτι, στο οτιδήποτε είναι αυτό, μόνο αν το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια. Είμαστε εχθροί απέναντι στα πολλά λόγια, τις εξηγήσεις και τις αναλύσεις… Αυτή είναι η σωστή, η ακριβής λέξη, εχθροί. Όχι απλά αντιπαθούμε. Και αυτή η στάση μας, δείχνει πως έχουμε απογοητευτεί από τα πλάνα γραμμένα επάνω στο χαρτί. Μόνο η πράξη μπορεί να μας συγκινήσει. Μόνο η πράξη, είναι πράξη! Τεράστια αλήθεια.

Και σημειώνουμε ένα νυχτερινό παράδειγμα, με την ευκαιρία. Area Music Hall. Δεν έχουν ξανακουστεί τόσα πολλά, ποτέ στην ζωή της Πάτρας, όσο τώρα, όσο για αυτό. Σε καμιά άλλη περίπτωση. Το οποίο μας δείχνει πως έχει καλλιεργήσει προσδοκίες, προοπτικές, βλέψεις, για πολύ μέγάλα πράγματα. Όμως τι είπαμε ; Είμαστε της φυλής που πιστεύουμε μόνο αν το δούμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή η στιγμή, σχεδόν έφτασε…Αύριο, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, με αυτή την ομάδα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και υπάρχει και νέο μέλος, της τελευταίας στιγμής, ο Παναγιώτης Τσαφάρας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Από το κλίμα, πάντως, που επικρατεί στα social media, μπορούμε να καταλάβουμε, τι μας περιμένει. Τι θα μας δείξουν…

Κλείνω την κουβέντα, με τα γενέθλεια του Γιάννη Πετρόπουλου. Η μέρα γέννησης του, δες με τι συνέπεσε, με το μεγαλύτερο έργο της επαγγελματική του ζωής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Για το Area, τα λόγια του Γιάννη Πετρόπουλου είναι … ντόπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.