Για το Area, τα λόγια του Γιάννη Πετρόπουλου είναι … ντόπα

To νυχτερινό κέντρο Area, στην Πάτρα, συζητιέται τόσο πολύ, και δικαιολογημένα. Γιατί οι συμμετέχοντες στην προσπάθεια, μέσα δεν έχουν βάλη μόνο πολλά λεφτά, έχουν βάλει την ψυχή τους. Όλη την ψυχή τους. Και πράττουν το σωστό. Γιατί η αρχή για να γίνεις ομάδα κορυφής, είναι η ψυχή. Χωρίς την ψυχή δεν υπάρχουν όνειρα να κυκλοφορήσεις νταμπλούχος. Με πρωτάθλημα και κύπελλο στην τσέπη.

ΑREA σημαίνει ότι κάποιοι ονειρεύονται ακόμη και έχουν τις περισσότερες πιθανότητες με το μέρος τους, εκτός βέβαια απροόπτου, διότι σε αυτή την εποχή, όλα τα κουλά μέσα είναι. Μη λέμε πολλά…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το λόγια του Γιάννη Πετρόπουλου, στο facebook, είναι λες και άνοιξε τη ψυχή, την καρδιά του. Και λειτουργούν σα ..ντόπα στους συμπαίκτες του. Τους αφαιρεί κάθε… δικαιολογία πως θα πουλήσουν τζάμπα βαθμούς. Είναι πορωμένοι και νιώθουν απόλυτη σιγουριά, ότι θα είναι η καλύτερη ομάδα, στο νυχτερινό γήπεδο της αχαικής πρωτεύουσας, για τον χειμώνα 2023/2024. Αυτό..

Πάρε μια τζούρα :

“Και καπου εδω αρχιζουν ολα …

Μετα απο 3,5 μηνες κατασκευαστικης δουλειας σε εναν χωρο διασημο μεν με τα τοσα χρονια πορειας στην νυχτερινη διασκεδασης της Πατρας ,κλειστο ομως επι δυο χρονια εχοντας αναγκη ριζοσπαστικων αλλαγων φτανουμε στο σημειο σημερα να ειμαστε 90% ετοιμοι..

Νεα διευθυνση,νεο προσωπικο,νεο ονομα νεα διαδρομη..

Μεσα σε διαστημα που ολοι κανανε διακοπες εμεις φτιαχναμε αυτο που βλεπαμε ως επιχειρηματιες να λειπει απο την πολη μας..μεσα σε 40αρια ολα τα συνεργεια επι 3,5 μηνες ηταν επι ποδος ωστε να δημιουργηθει αυτο που θα βλεπει το κοινο της πατρας απο το επομενο Σαββατο 7/10..Η κουραση μεγαλη,η πιεση μεγαλυτερη,η διαδρομη στο πλανο που χαραξαμε απο την αρχη νιωθοντας σιγουροι οτι αυτο επρεπε να στηριξουμε κ με αυτο να οδηγηθουμε εδω, επιπονη!

Χαλασαμε αμετρητες ωρες ,χαλασαμε αμετρητα πρωινα κ βραδια, διανυσαμε απειρα χλμ σχεδον καθημερινά ωστε να φτασουμε στις συμφωνιες που απλα αναγραφονται σε μια αφισα!

Το ποιοι ειμαστε ,το τι εχουμε πετυχει λιγα η πολλα δν εχει σημασια,το πως εχουμε διαχειριστει ολα αυτα τα χρονια την οποια επιτυχια κ αποτυχια ειχαμε ,τα ξερετε ολοι στην πολη μας κ με αυτο μπορειτε να μας κρινετε!

Οπως και στην αρχη του Yayaz • The Place To Be ετσι και τωρα σας υποσχομαι προσωπικα οτι εχουμε φτασει σε ενα σημειο που να μπορουμε να μιλαμε για πραγματα και θαυματα που στην πολη μας δν εχουν ξαναυπαρξει…

Γιατι θελαμε να δωσουμε σε ολους εμας τους πατρινους εικονες κ θεαματα που επρεπε να διανυσουμε τουλαχιστον 220χλμ ωστε μα τα απολαυσουμε!

Γιατι θελαμε καλλιτεχνες που στην πολη μας θα ητανε μονο για guest να τους εχετε καθε ΣΚ στην πολη αυτη να περνατε κ να διασκεδαζατε μαζι τους σε επιπεδα πρωτευουσας αλλα διπλα στο σπιτι κ τις οικογενειες σας!

Εικονες,θεαματα,βιντεο,πιστες να ανεβοκατεβαινουν,οθονες να κρεμονται απο τον ουρανο του μαγαζιου κ ολα αυτα αρμονικα συνδεδεμενα με ενα προγραμμα ακρως ολοκληρωμενο περισσοτερο λαικο και της καψουρας που θελει ο πατρινος μας ωστε να νιωθει ο ιδιος κομματι αυτου του εγχειρηματος κ μεσα σε μια μεγαλη παρεα που θα περναει καλα καθε σαββατο (23:30) και καθε κυριακη νωρις μετα τον καφε του(21:30)

*Οι πεμπτες ειναι αφιερωμενες (22:00) σε ολους τους μεγαλους και πιο hot αυτη την στιγμη καλλιτεχνες της ελληνικης δισκογραφιας οι οποιοι θα περασουν απο το μαγαζι αυτο!!

Το ονειρο για εμας ξεκιναει απο αυτη την εβδομαδα καθως μπαινουμε σε διαδικασια τελικων προετοιμασιων και προβών…για ολους εσας ξεκιναει το επομενο Σαββατο 7/10 στις 23:30 και την Κυριακη 8/10 στις 21:30 και για καθε Σαββατοκυριακο!

Ευχη μου να αγκαλιασετε αυτο το μεγαλο και πρωτοφανες για την κοινωνια της πατρας εγχειρημα!Ελπιδα μου να σας αρεσει και να γινει η μονιμη επιλογη του καθενος απο εσας για την δικη του ψυχαγωγια κ εξοδου απο την καθημερινοτητα κ των υποχρεωσεων του….Υποσχεση μου η καλυτερη δυνατη εξυπηρετηση που θα μπορουσαμε να δωσουμε μεσα απο πολλη δουλειά!

Area Music Hall λοιπον……..

Καλη Αρχη……

Τηλ κρατησεων: 261 2619259

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.