”Τέρμα τα φλώρικα- Τώρα μόνο αλητεία… ”είπε και αυτό ο τσαμπουκαλής Μπάρλος

Η πιο μεγάλη κουβέντα από τότε που πάτησε στην Παναχαϊκή το πόδι του ο Γιώργος Μπάρλος. «Κύριοι, ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Κάτι γραβάτες, κάτι κουστούμια, που βγαίνατε μέσα στο γήπεδο. Από δω και πέρα, θέλω να σας βλέπω με τσαμπουκά και αλητεία. Πάρτε παράδειγμα εμένα. Όλα τα άλλα είναι δευτεράτζες».

Έτσι ξηγήθηκε. Στους ποδοσφαιριστές του. Μαγνητόφωνα δεν υπήρχαν σήμερα, που τους μίλησε, λίγες ώρες πριν το πολύ κρίσιμο αυριανό ντέρμπι με την Ξάνθη.. Αλλά από στόμα σε στόμα και σε χρόνο ρεκόρ διέρρευσαν τα λόγια του. Και μίλησε έτσι, για να τους “κοκάρει” την ψυχολογία. Από την άλλη, να τους περάσει το μήνυμα, ότι αν τους ξαναδεί ποδοσφαιρικά φλώρους, το “ηλεκτροσόκ” δεν το γλυτώνουν με τίποτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Είστε καταδικασμένοι. Μαθηματικά είναι βέβαιο, υπολογισμένο με το σταγονόμετρο, ότι θα σας “εξαφανίσω” από την ομάδα. Ήδη το έκανα με τον coach Νίκο Παπαδόπουλο και τώρα η διαδικασία μου φαίνεται ευκολάκι. Μην παραμυθιάζεστε επειδή σας χτύπησα την πλάτη ήπια. Κι αυτό το έκανα για να ξυπνήσετε, ώστε το έργο να φέρετε τελικά τούμπα». Αυτά τα δεύτερα δεν τα είπε ο Μπάρλος, αλλά εγώ που τον ξέρω, ξέρω σίγουρα ότι αυτά εννοούσε. Όπως τα λέω. 

Τέλος πάντων, επειδή θα το δεχτούμε σαν αληθινό αυτό το ‘Βγάλτε τσαμπουκά και ποδοσφαιρική αλητεία”, πάνω στο οποίο στηρίζεται αυτός, τώρα μόνο καταλαβαίνουν κάποιοι, την βαρβάτη ερώτηση μου. Γιατί τον είχα ρωτήσει αν είναι γκάγκνστερ. Στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη, που παραχώρησε στο Tsipas Radio. Φιλόσοφοι και ποιητές, τα πιο φωτισμένα μυαλά της αθλητικής δημοσιογραφίας, είπαν τα άντερά τους. Τότε. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2020.

θυμηθείτε εδώ

Διαβάστε επίσης : Τι σημαίνει ότι έφυγε σαν φίλος ο Νίκος Παπαδόπουλος από την Παναχαϊκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.