Πέτυχε «διάνα» ο Μπάρλος, με την «αλητεία»

Ξαφνικά, το διαδίκτυο γέμισε από μπράβο για τον Γιώργο Μπάρλο. Κάποια από αυτά, ήταν από κάποιους επικριτές του. Από κάποιους που δεν «κατάλαβαν» γιατί «έδιωξε» τον Νίκο Παπαδόπουλο και γιατί μίλησε με γλώσσα πεζοδρομιακή, αλήτικη, στους ποδοσφαιριστές του, χθες που τα είπαν. «Τους έβαλες τις φωνές και ξύπνησαν επιτέλους», «Πρόεδρε απλά δικαιώνεσαι», «Μπράβο Μπάρλο. Εμείς που ξέρουμε 5 πράγματα, ξέραμε εξαρχής ότι έχεις δίκιο» , «Πολύ σωστά μίλησε ο Μπάρλος για τσαμπουκά και ποδοσφαιρική αλητεία. Μέτρησαν τα λόγια του στην ψυχολογία των παικτών», «Συγχαρητήρια στον Μπάρλο, που έδιωξε τον μισθοφόρο και “επισκέπτη πόλεων”, προπονητή των 3-6 μηνών».

Σήμερα, η ψυχωμένη Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2, έκανε πράξη τα λόγια του προέδρου και “καθάρισε” την πολυσυζητημένη και την πιο «ακριβή» ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, με 1-0, εδώ μέσα στην Αγυιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι δηλώσεις του νέου και άπειρου -σε σχέση με τον έμπειρο Παπαδόπουλο- προπονητή της Παναχαϊκής, Χρήστου Παρασκευόπουλου :

«Πιστεύω ήταν μια νίκη κομβικής σημασίας για εμάς η σημερινή, τη θέλαμε και την πήραμε και έτσι παραμένουμε ψηλά στην βαθμολογία και πλησιάζουμε την κορυφή.

Το ματς με την Ξάνθη θέλουμε να αποτελέσει αφετηρία για τον δεύτερο γύρο μας. Πάντα υπάρχει πίεση σε μια ομάδα όπως η Παναχαϊκή, για τον απλό λόγο ότι το όνομα της είναι συνιφασμένο με τη νίκη.

Θα κοιτάξουμε τι απώλειες έχουμε, θα κάνουμε αποκατάσταση τη Δευτέρη και την Τρίτη θα μπούμε σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας.

Σκοπός μας είναι στον αγώνα με τα Τρίκαλα να πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.»

Διαβάστε επίσης : ”Τέρμα τα φλώρικα- Πλέον μόνο αλητεία… ”είπε και αυτό ο τσαμπουκαλής Μπάρλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.