Η τεράστια ταλαιπωρία, που πέρασε ο Κωσταντίνος Κουφός

Κωσταντίνος Κουφός

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νέας γενιάς έπεσε θύμα χάκερ, οι οποίοι απέκτησαν πρόσβαση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook που αποτελεί το μέσο της επικοινωνίας του με τον κόσμο που τόσο τον στηρίζει τα τελευταία χρόνια.

Ο Κερκυραίος καλλιτέχνης, λοιπόν, αφού ανέκτησε την διαχείριση της σελίδας του περιέγραψε στο βίντεο που ακολουθεί την δυσάρεστη για εκείνον εμπειρία του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σοκαρισμένος από το γεγονός εξιστορεί τον τρόπο που ήρθε σε επαφή με το Facebook, το οποίο του ζήτησε μία σειρά από έγγραφα για να μπορέσει να εξακριβώσει την ταυτότητά του και πως δεν πρόκειται για απατεώνα.

Η περιπέτειά του Κωνσταντίνου Κουφού είχε αίσιο τέλος και υποσχέθηκε πως θα κάνει ξανά live από το Facebook για τους θαυμαστές του, τα οποία είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία στο διάστημα της καραντίνας και προφανώς αποτέλεσε αντικείμενο… έλξης για τους χάκερ που του επιτέθηκαν!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.