Το πιο «μαύρο ρεκόρ» στα κρούσματα – Ακόμα επιμένετε ότι για ..όλα φταίει η εστίαση και η νύχτα ;

Μιλάνε τα γεγονότα. Το παρατεταμένο λουκέτο στην εστίαση και στην νυχτερινή ζωή, για το οποίο η επιτροπή λοιμωξιολόγων της κυβέρνησης αρχικά πανηγύριζε, καθώς έλεγε και ξανάλεγε ότι ο κόσμος ήταν “καβάλα” ο ένας πάνω στον άλλον και, οπότε, ήταν οι δύο κλάδοι, που ευθυνόντουσαν για το ξεσάλωμα του κορονοϊού στην Ελλάδα.. Τελικά, δεν έφερε σίγουρα την… αλλαγή. Την ελπίδα. Μία καλύτερη εποχή. Αυτά που δηλαδή μας είχαν πει στο ξεκίνημα της κακόγουστης κωμωδίας αυτής.

Μιλάνε τα γεγονότα. Το πιο εφιαλτικό ρεκόρ σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2021, με 3.316 νέα κρούσματα, 46 θανάτους και 484 διασωληνωμένους. Κι ενώ η χώρα, η χρεωκοπημένη χώρα, έχει χάσει τη μπάλα, με το νούμερο των Lockdown, στο οποίο βρίσκεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάνε τα γεγονότα. Μίλησε και ο Καθηγητής Ιατρικής του πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης. “Απέτυχαν τα μέτρα, πρέπει να χαλαρώσει το lockdown”. Αυτά λέει τώρα, γιατί πριν δύο με τρείς βδομάδες μας έλεγε ότι είναι απαραίτητη η παράταση του.

Διαβάστε επίσης : Τέρμα τα ζόρια- Πάμε σε άνοιγμα της εστίασης- Σε αυτή την ημερομηνία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.