Τελικά, 9 χρόνια μαζί, μόνο χαμογελούν!

Κώστας Μπερτάκης με την κόρη του Βάνα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Πέφτω σε φωτογραφία στην οποία παρόντες, καλοντυμένοι και κυριλάτοι είναι δυο από τα πιο μεγάλα αστέρια της νυχτερινής Ελλάδος. Αυτής της κατηγορίας. Ο ένας επιχειρηματίας, έχει αποκτήσει τη φήμη πως είναι ο Μίδας, πως ότι αγγίζει γίνεται ..χρυσός. Και όλοι από το τραγούδι, θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Και δικαιωματικά, με τόσα απίστευτα που έχει καταφέρει. Ο άλλος, ο Kαλλιτέχνης φαινόμενο! Είναι η απόδειξη πως αν κόψεις τις μαγκιές και δουλέψεις σκληρά, μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, να φύγεις από τη Γη και μέχρι το φεγγάρι να πατήσεις.

Και 2015, εκεί κοντά στο θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ήταν που ξεκίνησε η «ένωση δυνάμεων». Και πρέπει να μεταφερθούν στο Netflix, τα ρεκόρ τους, σε αυτά τα εννέα χρόνια. Γι’ αυτό και τους ζηλεύουν κάποιοι. Και διαδίδουν, συνέχεια ανατροφοδοτούν πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, να διακοπεί η σχέση τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εγώ θα σεβαστώ την φώτο αυτή. Τι μας λέει, ρε; Κώστας Μπερτάκης, Κωνσταντίνος Αργυρός ! Πέρασαν την Πρωτοχρονιά μαζί! Στην “Πύλη Αξιού” στη Θεσσαλονίκη, που σκίζουν. Και μπαμ κάνει πως χαμογελούν πλατιά, με αυτοπεποίθηση…

Η κόρη του Μπερτάκη, η μικρή Βάνα, είναι το γλυκύτατο κοριτσάκι, μπροστά τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.