Τα τρένα ημέρα πένθους και για την νύχτα

Η σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Με τραγικό απολογισμό 43 οι νεκροί, οι περισσότεροι ηλικίας 20-30 ετών. Με αφορμή αυτό, κηρύχτηκε πένθος, Εθνικό πένθους. Στη διάρκεια του τριημέρου, από 1 έως 3 Μαρτίου 2023. Έτσι την όρισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και αφορμή νυχτερινού πένθους. Δεν νοείται Εθνικό πένθος και να συνεχίσει το πρωτάθλημα της νύχτας, σαν να μην έγινε τίποτα. Υπήρχε τέτοια περίπτωση, για την διοργάνωση, που έχουμε την μεγαλύτερη αδυναμία, και η οποία φέτος, πήρε τα πάνω της και πάλi; Ποτέ.. Είναι σα να μην πας στου αδερφού σου την κηδεία. Στο μνημόσυνο της μάνας σου. Κάποιου αγαπημένου, που δεν πρόκειται στους αιώνες να επιστρέψει από τον τάφο του. Ε, γίνεται, δεν γίνεται ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι μια πολύ μαύρη στιγμή για την χώρα, που όμως θα ξεχαστεί. Πιο σωστά θα θαφτεί. Δυστυχώς κανείς δεν θα την θυμάται σε μια βδομάδα, πολύ περισσότερο οι οπαδός της ομάδας ΝΔ. Θα την θυμάται μόνο η μάνα και ο πατέρας των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Και αφορμή νυχτερινού πένθους.. Εντελώς πένθους.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "BODEGA LIVE EXPERIENCE Η Διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου BODEGA, όλη η καλλιτεχνική ομάδα & οι εργαζόμενοι, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της Εθνικής τραγωδίας και σεβόμενοι το Εθνικό πέθνος σας ανακοινώνουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/3 θα παραμείνουμε κλειστά."
Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Κακοσαίος: Συμμετέχουν στο 3ήμερο πένθος για τα Τέμπη ! Κλειστή η Ακτή Πειραιώς !
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Οι καλλιτέχνες και σύσσωμη η ομάδα του Ωstage 1thens, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τα θύματα της εθνικής μας τραγωδίας και σεβόμενοι το εθνικό πένθος αναστέλλουν την λειτουργία της επιχείρησης την Παρασκευή Ευχόμαστε καλή δύναμη στις οικογένειες των εκλιπόντων εκ βαθεών καρδιάς. ΩΜΕΓΑ STAGE ATHENS"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων και των οικογενειών τους, TO Κέντρο Αθηνών δε θα λειτουργήσει αύριο, Πέμπτη 2 Μαρτίου. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙΝΩΝ"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Σας ενημερώνουμε ότι TO VOICE Live Stage δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 03/03/2023 λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στις οικογένειες, που δικοί τους άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, στο σιδηροδρομικό ατύχημα των Τεμπών, μετά από την σύγκρουση τρένων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. VOICE LIVE STAGE"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Ως ενδειξη συμπαραστασης στο τραγικο συμβαν το ΑΓΙΟΝΕΡΙ αύριο πεμπτη θα παραμένει κλειστό Τα θερμά συλλυπητήρια από τους εργαζόμενους και τους καλλιτέχνες μας στις οικογένειες @agioneri_peristeri"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Εξαιτίας του τραγικού συμβάντος στα Τέμπη και συναισθανόμενοι αυτές τις δύσκολες ώρες, stoge συλλυπούμαστε τους συγγενείς των άτυχων θυμάτων και αναβάλουμε το live της Παρασκευής. Î ομάδα του Loca stage."
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "AR Troumpa Εξαιτίας του τραγικού συμβάντος στα Τέμπη και συναισθανόμενοι αυτές τις δύσκολες ώρες, συλλυπούμαστε τους συγγενείς των άτυχων θυμάτων και TOAPLA Troumpa θα παραμείνει απόψε κλειστό"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Ten Ten live stage Î ομάδα του TEN TEN αποφάσισε το νυχτερινό μας κέντρο να παραμείνει κλειστό και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ σεβόμενοι το Εθνικό Πένθος και εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων, στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη."
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.