Τα συγκινητικά λόγια της Πάολα για τον Παντελίδη

…«Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το πλάσμα να μην είναι εδώ»

Μία άκρως αποκαλυπτική έδωσε η Πάολα το βράδυ της Δευτέρα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη, τη συνεργασία που είχε μαζί του, ενώ έστειλε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή!

«Αυτό το πλάσμα είχε κάτι μοναδικό, ήταν σαν να μην έχει καταλάβει τι του συνέβη. Τι ήταν αυτό το δώρο που είχε από το θεό. Πραγματικά έγραφε και την επόμενη ημέρα, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε και αυτό ήταν το φυσιολογικό για αυτόν να κάνει, ήταν τόσο απλό για αυτόν. Εγώ είχα μια άψογη συνεργασία και πάντα με ανθρώπους ελεύθερους όπως τον Παντελή τα πηγαίνω καλά. Ταιριάζω πολύ, αγαπιόμαστε όταν δουλεύουμε. Θέλω να πω στην οικογένεια του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εδώ κοντά τους αυτό το πλάσμα. Ίσως το αισθάνομαι από δική μου ανάγκη γιατί αισθάνομαι και τον μπαμπά μου. Είναι μοναδικός. Δεν μου είναι εύκολο», απάντησε η Πάολα με τον Νίκο Χατζηνικολάου να αλλάζει θέμα συζήτησης για να μην τη στεναχωρήσει.

Διαβάστε επίσης : Η αληθινή εξομολόγηση της Πάολα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.