Η αληθινή εξομολόγηση της Πάολα

Η αληθινή εξομολόγηση της Πάολα

Αυτός είναι ο τίτλος. Δεν μπορούσε να έχει άλλον τίτλο, το γεγονός μοναδικό και αληθινό. Της χθεσινής τηλεοπτικής συνέντευξης της, στο “Ενώπιος Ενωπίω”, ίσως να περάσει στην ιστορία ως “Η αληθινή εξομολόγηση της Πάολα”. Η αληθινή εξομολόγηση της Πάολα στο “γήπεδο” του Νίκο Χατζηνικολάου και τελικά κάποιοι να κατάλαβαν ότι έχει μεγάλη ψυχή. Αυτή η τύπισσα μας δίδαξε πως στην απλότητα κρύβεται η ομορφιά και η ευτυχία της.

Οι αποκαλύψεις, που έκανε η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια στον κορυφαίο δημοσιογράφο του ANT1 και του Real Group, αφορούσαν πολλά και διαφορετικά θέματα. Για την σχέση της με τον πατέρα της και την απώλειά του, καθώς και για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της, με τον οποίο συνεχίζουν να ζουν στο ίδιο σπίτι. Η Πάολα εξομολογήθηκε γιατί είχε δηλώσει ότι είναι τσιγγάνα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Επίσης, μίλησε για την γνωριμία της με τον “μεγάλο” Μίκη Θεοδωράκη, τον Παντελή Παντελίδη, τις πλαστικές, την ηλικία της, τα αρνητικά σχόλια στα social media, αλλά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη. Όπου εκεί, συνεργάζεται ξανά με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη και ενδέχεται να συνεχίσουν και μετά στην Αθήνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εμφάνισή της Πάολα προκάλεσε ταραχές στα μηχανάκια τηλεθέασης! Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε πολύ καλά ποσοστά και σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 15,2%!

Δείτε τα όλα αναλυτικά:

15.2
15
13.5
12.3
15.2
13.5

*Σε σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό έκανε 14,1%!

Διαβάστε επίσης : Η Πάολα στον Χατζηνικολάου- Τι σημαίνει αυτό;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.