Υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν τρελαίνονται με τις τάσεις ή τις γρήγορες προβολές. Η στρατηγική τους είναι να αφήνουν το τραγούδι να «μεγαλώσει» σιγά-σιγά μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις και την παρουσία τους στα μαγαζιά.
Και υπάρχουν καλλιτέχνες – όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός – που από την πρώτη στιγμή φαίνονται τα σημάδια. Μιλούν αμέσως στο κοινό, χωρίς καθυστέρηση. Ή θα γίνει χαμός ή δεν θα γίνει καθόλου.
Μόλις κυκλοφόρησε το “NERO”, η συνεργασία του με τον Noizy, και ήδη έχει γίνει μεγάλο σουξέ! Πρόλαβε να αγαπηθεί πριν κυκλοφορήσει..
Φαντάσου τώρα που κυκλοφόρησε.
Παράλληλα, συνεχίζει τις περιορισμένες εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών, με τις δύο τελευταίες να είναι στις 10 & 11/10, συνοδευόμενος από τη Ζόζεφιν.
Στη συνέχεια, έρχεται η πολυσυζητημένη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή – μια ένωση που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις.
Για να γνωρίζετε… πρόκειται για μια συνεργασία που αρέσει ακόμα και στην Άννα Βίσση.

