Τα «παραμύθια» της ΜΙΤ για την δολοφονία των 6 στην Λούτσα και το «χωνευτήρι» της ΕΥΠ για να «φάνε» 600.000 ευρώ από τα μυστικά κονδύλια! Η συνάντηση γυναίκας – στελέχους της ΕΥΠ (Μαντάμ Μπουντουάρ) με την «σταθμάρχη» της CIA στην Αθήνα (κυρία Άντζελα) και οι πληροφορίες που αγοράστηκαν πανάκριβα. Οι διακινητές ηρωίνης στο κέντρο της Αθήνας που πήραν μερίδιο από τον αρχηγό της Αλβανικής μαφίας. Η εντολή από τις φυλακές και οι «παρέες» των μυστικών υπηρεσιών για όλες τις δουλειές

Τα δημοσιεύματα που βλέπουν «τον ήλιο» στα πρωτοσέλιδα των Ελληνικών ΜΜΕ έχουν ως μοναδική πηγή την Τουρκική εφημερίδα Miliet που αποτελεί το μακρύ χέρι των μυστικών υπηρεσιών στην Τουρκία. Τη λίστα με τα ονόματα των έξι νεκρών από το μακελειό που σημειώθηκε στην Αρτέμιδα δημοσιεύουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Σε πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ακόμη και μαφιών που δραστηριοποιούνται σε άλλες χώρες φαίνεται πως εξελίσσεται η Ελλάδα, μετά τη δολοφονία έξι τούρκων υπηκόων στην Αρτέμιδα. Αυτό είναι το σενάριο που βολεύει τις Ελληνικές αρχές ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν οι Τούρκοι οι έξι νεκροί φέρονται να ήταν συνεργάτες του διαβόητου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν που δραστηριοποιούταν στην Κωνσταντινούπολη μέσω της εγκληματικής οργάνωσης Daltons.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

H οργάνωσή του είναι γνωστή στις τουρκικές αρχές και φέρεται να βρίσκεται πίσω από πολλές εγκληματικές δράσεις στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ των οποίων και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου καθώς έχει στις «υπηρεσίες του» δολοφόνους που συνήθως «επιχειρούν» με μοτοσυκλέτες.

Ο Μπογιούν σήμερα βρίσκεται στις Ιταλικές φυλακές και είναι από τους βασικούς πληροφοριοδότες για τις σχέσεις της Τουρκικής κυβέρνησης με την μαφία.

Σύμφωνα με τη Miliyet, ο Μπογιούν έχει δεχτεί αρκετές επιθέσεις στο εξωτερικό. Κατά τις επιθέσεις αυτές έχουν χάσει τη ζωή του ο Emircan Yılmaz στην Abaza, ο Edip Yalçın στη Γεωργία και ο Halil Ay στη Γαλλία. Ο Gülbey Dilsiz, ο οποίος σκότωσε τον Ay, έχει επίσης δολοφονηθεί και το έγκλημα στην Αρτέμιδα έγινε στο πλαίσιο τέτοιου ξεκαθαρίσματος, αναφέροντας μάλιστα ότι οι εκτελεστές ήταν Σέρβοι. Αυτό το σενάριο βολεύει τις Ελληνικές αρχές γιατί γίνεται αντιληπτό ότι η συγκέντρωση πληροφοριών προκειμένου να συμπληρωθεί το πάζλ δικαιολογεί κονδύλια από μυστικές δαπάνες.

Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο ως αντίποινα δηλαδή, η ηγεσία της Redkit Gang φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με Σέρβους εκτελεστές ώστε να δολοφονήσουν μέλη της αντίπαλης συμμορίας που βρίσκονταν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Miliyet, που αποτελεί την μοναδική πηγή «ρεπορτάζ» για αυτή την υπόθεση μεταξύ των έξι νεκρών της Λούτσας φέρεται να είναι ο Doruk B. ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε καταφέρει να διαφύγει από καταδίωξη των τουρκικών αρχών πριν μερικούς μήνες.

Ο Doruk B., δραπέτευσε μέσα στα περιαστικά δάση της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια φέρεται να ήρθε οδικώς στην Ελλάδα, ενώ ο Oğuzhan H. συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα της τουρκίας όταν προσπάθησε να διαφύγει προς τη Γεωργία κρυμμένος σε ένα φορτηγό.

Μαζί του κατά την καταδίωξη ήταν και ο Oğuzhan H. Αυτό πράγματι είναι αλήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 οι 6 δολοφονημένοι είχαν σχέση με τον αρχιεκτελεστή Μπορίς Μπαγιούν αλλά ως τριτεύον ρόλο, εκτός από τον Doruk. Η σχέση τους μαζί του τους είχαν οδηγήσει στην Ελλάδα όπου ασχολούντουσαν με το εμπόριο ναρκωτικών. Η δράση τους όμως ενόχλησε την σκληρή Αλβανική μαφία όπου και δόθηκε η εντολή για εκτέλεση. Ο δρόμος της εντολής αυτής έγινε πιο εύκολος όταν ο «εγκέφαλος» που έδωσε την εντολή εκτέλεσης έμαθε για τον ρόλο τους και για το παρελθόν που είχαν στην Τουρκία. Η «εξυπηρέτηση» αυτή (με ένα σμπάρο 2 τριγόνια) πουλήθηκε ακριβά και ικανοποίησε πολλούς .

Την ίδια στιγμή, η Miliyet δημοσιεύει και τη φωτογραφία τους. Που την βρήκε ;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία έχει βρει το σπίτι όπου έμεναν τα θύματα ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκε. Το καταφύγιό τους βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον τόπο του μακελειού.

Στο αυτοκίνητο των θυμάτων δεν βρέθηκαν όπλα ή ναρκωτικά αλλά βαλίτσες με ρουχισμό. Είναι αυτή μέλη μαφίας χωρίς να διαθέτουν ούτε κατσαβίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στο edolio5 αυτή την ώρα γίνεται ένα μεγάλο «δώσε – πάρε» για αγορά πληροφοριών 600.000 ευρώ που συντονίζεται, άνευ ουσίας, από την ΕΥΠ και την CIA ύστερα από την συνάντηση που έκανε διευθύντρια της Κατεχάκη με την ομόλογο της Κυρία Άντζελα.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.