Τα νυχτερινά κομμάτια, που ψάχνουν απάντηση

***Το καλοκαίρι τελείωσε, αλλά το κεφάλαιο ανοιχτά μέτωπα, δεν τελείωσε ακόμη. Για αυτό, τα μάτια σου να κρατάς ανοιχτά πάνω από το Tsipas Blog. Κλείστε οτιδήποτε άλλο. Μακριά, δεν έχει νόημα. Όχι τις τερατολογίες του ενός και του άλλου.

*** Δεν κατάλαβα. Ενδιαφέρον δεν υπάρχει μόνο για τον Ρέμο, τον Βέρτη, τον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο, τον Σαμπάνη και τις Μέλισσες.. Στην νύχτα, και για να μιλάμε σωστά, στον κόσμο των επιχειρηματιών, δεν παίζουν μόνο αυτοί. Υπάρχουν και άλλοι. Πιο σωστά, δεν είναι όλα τα πορτοφόλια τόσο μεγάλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

***Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Έγραψα το Bio Bio στη Συγγρού, αυτό που ξεκίνησε ο Νότης Σφακακιάκης, όταν είχε αφήσει την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Πως έχει προταθεί σε Πατρινό επιχειρηματία.

***Το τελευταίο αφορούσε το Club 22. Είπα πως πολλές είναι οι συζητήσεις, που γίνονται τις τελευταίες ώρες, και φυσικά πίσω από τις κλειστές πόρτες.

***Εγώ θα σου πω την αλήθεια. Ποιες άλλες εκκρεμότητες περιμένουν να κλείσουν. Ούτε ο Γονίδης, ούτε ο Αδαμαντίδης, ούτε ο δημοτικός Νίκος Καψάλης, ούτε ο Κουρκούλης, ούτε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ούτε ο Στέλιος Ρόκος, ούτε ο Νότης Σφακιανάκης..Δεν έχουν δώσει το χέρι σε κάποιον νυχτερινό παράγοντα! Άρα, ό,τι λέγεται για αυτούς, έχει μια δόση αλήθειας.

***Ειδικά, τον Σφακιανάκη. Καμία σχέση με τα άλλα τραγουδιστικά σήματα, που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι, εξαφανίζονται. Αυτό εξηγεί γιατί δύο πολύ σοβαροί και έμπειροι επιχειρηματίες, τον ψάχνουν, όλη την μέρα τον ψάχνουν, και την νύχτα τον ψάχνουν. Να μην αφήνουν σε ησυχία κανέναν γνωστό, που τυχαίνει να έχει επαφές μαζί του, αλλά δεν τον βρίσκουν. Περίπλοκη η περίπτωση του, αυτό είναι.

***Μετά το άλλο. Η Ζευγαρά, η πολυδιαφημισμένη Λένα Ζευγαρά.. Πιθανότητες να κερδίσει, έχει όποιος ποντάρει πως χώρισε με τον Ηλία Καλτσίδη. Αυτός είναι ο ανιψιός του ομογενή «βασιλιά του τσιμέντου» στην Ρωσία Φιλάρετου Καλτσίδη, ο οποίος δεν είναι απλά φίλος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι αδερφικός φίλος. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για να επιστρέψει στις πίστες. Και επειδή άνοιξε αυτός ο δρόμος, μην το διαγράψετε καθόλου, να είναι μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο -που ήταν να είναι με Σαμπάνη στο Έναστροον, αλλά ως γνωστόν πια, χάλασε στο πάρα ένα.

***Και άλλα ακούγονται. Για ενώσεις : Μενιδιάτης-Φανή Δρακοπούλου. Υπάρχουν και άλλα : Νίκου Μακρόπουλου-Στέλιου Ρόκου. Πανταζής- Βελλισάρης- Χαρά Βέρρα, σε πολύ ωραίο και στιλάτο, σε μαγαζί πραγματικά διαμάντι στην Ιερά Οδό.

***Μία ακόμα απόδειξη ότι οι κουβέντες στην νύχτα στην Ελλάδα, θυμίζουν κινούμενη άμμο. Ήταν να γίνει το Τριαντάφυλος-Καλίδης, αλλά δεν έγινε.

***Επιστρέφω την συζήτηση στα μαγαζιά. Ψάχτηκε για το Can Can, αυτός που το είχε και την τελευταία φορά, με το σχήμα Θέμης Αδααντίδης-Γιάννης Καψάλης-Γιώτα. Η συζήτηση δεν προχώρησε. 

***Ο Θανάσης Παπαγεωργίου ήταν να μην πάρει την μεγάλη απόφαση. Και αφού την πήρε, από δω και πέρα, θα ακούσετε πολλά μπαμ. Δεν είναι μόνο το Βασίλης Καρράς-Πάολα, στο Fever. Είναι και το Lido. Άσε, να μην το σκέφτομαι. Μην πω καμία μεγάλη κουβέντα τώρα..

Αυτό είναι τα νυχτερινά κομμάτια, που η ομίχλη δεν έχει φύγει από επάνω τους. Βέβαια, θέμα ημερών να φύγει. Θα σας κρατήσουμε σε επαφή με τις εξελίξεις.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.