Κάποιοι τα μπορούν ολα

Με δύο αράδες μόνο, μ’ ένα σύντομο κείμενο, λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες. Όπως αυτή: Κάποιοι δεν κάνουν για τίποτα, κάποιοι άλλοι κάνουν για τα πάντα. Και σε τέτοια εποχή, μένουν μόνο οι … εξωγήινοι να έρθουν.

Απλά πλησιάζεις τον Θεοδόση Νικολάου. Κατ’ αρχήν αυτοδημιούργητος το άτομο. Ότι κατάφερε, το κατάφερε μόνος του, δεν πήρε απολύτως τίποτα κληρονομικό.. Αυτή είναι η επεξήγηση του. Έχω πολύ μεγάλο θαυμασμό στο κεφάλαιο αυτό.. Τους παραδέχομαι, είναι σπουδαίοι άλλης σχολής, άλλου ύφους μάστορες στη δουλειά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Νικολάου, για να το συνδέσω με την αρχική μου σκέψη, είναι ένας παίκτης, ικανός για τα πάντα. Και αποδεικνύεται ότι είναι. Γιατί μπορεί!

-Και συμπαίκτης στην φιλανθρωπική κίνηση του ομίλου Μομέντουμ.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "MOMENTUM AKANTHUS NALU POSIDONIO ISTIOPLOIKOS ROMEO CLUB OPUS NEWHABITS MARRON ONO FEEDEL SEEN EARTHHIGH END CAFE CERTO ΚΗΡΕΑΣ H αποσ ολή o όμιλος Momentun Group με βοήθεια της Κάβα Κηρέας, στέκεται πλα στους πληγέντες από στη Θεσσαλία, ειδών πρώτης ανάγκης. δυο μεγάλων φορτ περιοχή της Καρδίτσας περιέχει Όλοι μαζίστηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Κουράγιο σε όλους, είμαστε δίπλα σας."

-Και με την «Κηρέας Ακίνητα» κατασκευάζει «έξυπνα» και ενεργειακά διαμερίσματα, πολυτελείς βίλες & τουριστικά ακίνητα. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Και με την Κηρέας Κάβα παίζει δυνατά! Μέσα στις μεγαλύτερες κάβες σήμερα στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

-Μήπως ξέφυγα και έγραψα τόσα πολλα ε; Κι όμως, δεν τελείωσα. Το εικοστό περίπτερο Mini Stop Kiosk ανακοίνωσε από τα social μίντια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.