Μακελειό στη Λούτσα: Άκούστε τι έμαθα από…κοσμοπολίτη πρακτορα

Συμβαίνει το πολύ περίεργο, το πρωτάκουστο για το εγκληματολογικά χρονικά της χώρας, της Ευρώπης ολόκληρης. Με τη στυγερή δολοφονία των έξι ατόμων το βράδυ της Δευτέρας (11.9.2023) στη Λούτσα. Την ίδια στιγμή όλοι! Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ! Και το πιο βολικό σενάριο για το σύστημα, είναι αυτο: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά». Σου λένε μην ανοίγεις την πόρτα του μυαλό σου σε άλλες σκέψεις, μην ασχολείσαι. Γνωστά αυτά τα ..νταραβέρια, όπως και η κατάληξη τους.

Ατόφια στοιχειωμένη παραπληροφόρηση, ας στρέψουμε αλλού την προσοχή σας, γιατί δεν με συμφέρει η αλήθεια να βγει στο φως. Αυτό που σου λέω. Αν δεν σου έμαθαν γράμματα οι φυλλάδες που διαβάζεις, θα στα μάθω εγώ. Έχω το χρέος να το κάνω, σε χώρα με οπαδούς που έχουν μυαλό σκνίπας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για αυτό και ο κοσμοπολίτης πρακτορας, όχι ο επαρχιώτης, αισθάνεσαι ικανοποιημένος, όταν οι πληροφορίες του, που θεωρούνται απόρρητες, τις μοιράζεται με το Tsipas Blog.

Δώσετε προσοχή μεγάλη σε αυτά που μας είπε :

“Αυτοί οι έξι ήταν Κούρδοι παρακρατικοί εναντίον του Ερντογάν. Τους είχανε οι μυστικές υπερεσίες τις Τουρκίας σε παρακολουθήση, γιατί ήταν πράκτορες εναντίον του μεγάλου.

Μα είναι δυνατόν να είναι μαφιόζοι και μην έχουν επάνω τους ούτε κατσαβίδι; Και να εχουνε βαλίτσα με φανέλες και σώβρακα; Και εννοείται για ευνόητους λόγους, να μην χαλάσουμε τις σχέσεις με τη Τουρκία, τώρα που ψιλό έφτιαξε, τα ρίξανε στον Μπουγιουν, που και αυτός είναι κυνηγμένος από τον Ερντογάν”.

Διαβάστε επίσης : Greek Mafia, η μεγαλύτερη Kόζα Νόστρα του κόσμου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.