Τα μπιχλιμπίδια δεν πιάνουν πια

Το γράφει η ναυαρχίδα των ψηφιακών μέσων του νο1 φαρμακοβιομήχανου στην Ελλάδα, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με το όνομα Newsbomb. Δεν το γράφει το Πρώτο Θέμα, που κατά τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, κάνει δημοσιογραφικό «ξέπλυμα» των υιών Λεβέντη, στην υπόθεσή της Θεσσαλονίκης, με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Που μόνο βιασμός δεν ήταν. Γιατί δεν υπήρξαν στοιχεία που υπεύθυνα να το αποδείξουν. Άλλο πράγμα ήταν το το εν λόγω νταραβέρι.. Και συγκεκριμένα, σκευωρία, συνωμοσία, που στράφηκε εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων αλλά και θεσμών, με χαλκευμένες κατηγορίες, και ό,τι άλλο παρεμφερές. Η Δικαιοσύνη το είπε. Και με τίποτα δεν μπορούν να το χωνέψουν, οι γνωστοί άγνωστοι, που την στηρίζουν, από την αρχή της ιστορίας αυτής. Κι αυτό, κι εκείνο, το μπιχλιμπίδι, επιστρατεύουν στη μάχη, αλλά δεν πιάνει πλέον. Δεν τους περνάει.

Μένω στο NewsBomb. Σύμφωνα με την κατάρρευση της σκευωρίας, χονδροειδέστατα ψέματα, μυθοπλασία ήταν οι μώλωπες πάνω στο κορμί της. Αυτά προήλθαν από τροχαίο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε αναλυτικά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.