Τα ΜΜΕ, τελικά, είναι για… πολλές φάπες!

Ποτέ δεν τους καταλάβαινα και πολύ περισσότερο τώρα, που πέφτουν οι μάσκες. Σηκώνω τα χέρια ψηλά απλά. Ρεπορτάζ ταχα μου και δήθεν αποκλειστικό, δεν δείχνει να έχει καταλάβει την κρισιμότητα των περιστάσεων, και συνεχίζει με πνεύμα “Κοροΐδα, σκέτο κοροϊδα, εσείς της Παναχαϊκής εξέδρας”. Ανακάλυψε ότι έγινε “κρυφή” συνάντηση για την πώληση της, με την παρουσία πολύ γνωστού πατρινού επιχειρηματία, που στο πρόσφατο παρελθόν, είχε στηρίξει χορηγικά, με πολλά λεφτά, όχι με κούφιά λόγια. Το λένε, γιατί ξέρουν τι όνομα έχει, το καλύτερο, όλοι θα χειροκροτήσουν ένα τέτοιο σενάριο.

Είναι αυτή η αλήθεια όμως ; Όχι δεν είναι. Αυτό σημαίνει πως κάνουν σικέ παιχνίδι επικοινωνιακό. Ακόμα και τώρα, ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή. Αυτό σημαίνει πως είναι πλέον, αδίστακτοι και ύπουλοι, να χρησιμοποιούν το όνομα κάποιου. Και αυτός ο κάποιος, να μην ξέρει τίποτα, απολύτως τίποτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Η αλήθεια για Παναχαϊκή, είναι μόνο αυτή και είναι πικρή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.