Η αλήθεια για Παναχαϊκή, είναι μόνο αυτή και είναι πικρή

Στον ποδοσφαιριστή Ελλάδα, δεν πέφτεις από τα σύννεφα. Δεν κάνεις πως είδες εξωγήινο. Ναι, σύμφωνοι, ξέρουμε καλά πως παίζονται τα περίεργα παιχνίδια. Της πιάτσας παιδιά είμαστε. Άλλο όμως, να το υποψιάζεσαι, και άλλο να το βλέπεις ολοζώντανά μπροστά σου. Η πραγματική βόμβα έσκασε και τι λέτε να έχει γίνει.. Τρέχουν να σωθούν. Οι “ψαγμένοι” το περίμεναν, τόσο καιρό το έλεγαν “οι λαμογιές δεν είναι όπως τα διαμάντια, να διαρκούν παντοτινά”.

Να μπούμε κατ’ ευθείαν στο ψαχνό. Η έρευνα της Ιντερπόλ, με σκοπό την πάταξη του παράνομου στοιχήματος σε ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα. Και πιο συγκεκριμένα, και η Παναχαική. Το γεγονός αυτό, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και ο Θεός να βάλει το χέρι του! Είναι η πιο σοφή κουβέντα πού μπορούμε να πούμε. Όλα τα άλλα, που διαδίδουν και τα διαβάζετε κιόλας, είναι μόνο μπούρδες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για ποιο λόγο να μιλήσουμε για επενδυτικό ενδιαφέρον, από Θεσσαλονίκη μεριά, και μάλιστα, στη συνάντηση που έγινε πριν λίγες ώρες, παρών ήταν και πολύ γνωστός πατρινός επιχειρηματίας από τα πετρέλαια;

Διατυπώνουμε διαφορετικά το ζήτημα. Πάμε με τη σειρά. Ένα! Ο Πέτρος Σταθάκης δεν έχει μυαλό για Παναχαϊκή τώρα. Το όποιο μυαλό του, το έχει βάλει μπρος, για να καθαρίσει το όνομα του, με την πολύ σοβαρή ιστορία αυτή. Δύο! Θα βλαστημάνε σίγουρα οι Αμερικανοί επενδυτές, «Εμείς να βοηθήσουμε ήρθαμε, και στο τέλος, μην μπλέξουμε κιόλας». Τρία! Το ότι υπήρχαν άνθρωποι, και με βάση από την βόρεια Ελλάδα, που ήθελαν να εμπλακούν στην πατρινή ομάδα, υπήρχαν. Σιγά να μην θέλουν ακόμα, με το τοπίο που έχει διαμορφωθεί, η Ιντερπόλ την έχει βάλει στο μάτι! Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τι φαντάζεστε. Να λήξει αυτό, αν λήξει, και το ξαναβλέπουμε. Τέσσερα! Ο δε πατρινός επιχειρηματίας, που φημολογείται πως θα τους βοηθήσει, έχει τόσες δουλειές που περιμένουν, που ούτε το σπίτι του δεν βλέπει την παρουσία του. Αν είχε τέτοιες σκέψεις, πλέον δεν τις έχει. Δεν αναφέρω όνομα, καταλάβατε ποιος, εσείς του Tsipas Blog. Πέντε! Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκής, που κατέχει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ, πρέπει να ζητήσει επίσημα το μετοχολόγιο και οικονομικό έλεγχο. Και εφόσον αυτό δεν δείξει τίποτα δράκους, θα ανοίξει ξανά η κουβέντα για αυτό ή το άλλο όνομα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Από την κατηγορία των σοβαρών, όμως. Γιατί από την άλλη κατηγορία, είναι σε μεγάλη τρικυμία, νιώθουν την γη να τρέμει. Αμάν!…αμάν, θα μας πάρει η μπάλα και εμάς!… Τους ακούω να σιγοψυθιρίζουν στο σκοτάδι. Και τσάμπα να τους την δώσεις, δεν θα την πάρουν. Με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αδύνατον, περισσότερο στόχο θα δώσουν.

Το ιδανικό, λοιπόν, θα ήταν να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα ο μετοχολογικός και οικονομικός έλεγχος. Να ξέρουμε ακριβώς τι παίζεται. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο ο υποβιβασμός στη Γ’ Εθνική ή και στις χαμηλότερες κατηγορίες, θα είναι η συνέχεια του έργου..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.