Όλα τα μάτια στον Γιώργο Λιβάνη

Γιώργος Λιβάνης

Δεν υπάρχει χρόνος. Μου το είπε για μια φορά ακόμα αυτός ο τραγουδιστής, στο όνομα Γιώργος Λιβάνης, που ανέβηκε σκάλα ολόκληρη και μαλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Ξεκίνησε, αρχικά, από το Tokyo, μετά έρχεται στο Romeo της Πάτρας, καπάκι παίρνει μεταγραφή-βόμβα στο Fantasia. Γυρνάει στο Tokyo Theater, από εκεί στο Romeo της Παραλιακής και τώρα στη Θεσσαλονίκη και, ειδικότερα, στο Barbarella. Ενώ φορτσάρει μηχανές και για το «Just The 2 Of Us», το talent show τραγουδιού του OPEN, όπου θα βρεθεί στο πλευρό της Χριστίνας Βραχάλη. Σε όλα τα αλλά, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας κυκλοφορίας του νέου του τραγουδιού. Γιατί να υπάρχει χρόνος και γιατί οι ιστορικοί και κοινωνιολόγοι να καταγράφουν διαφορές ανάμεσα στους αιώνες, όταν εγώ έβλεπα ξεκάθαρα χίλια χρόνια πριν έναν “πεινασμένο” για την επιτυχία Λιβάνη, με όλα τα φόντα για να φτάσει στον προορισμό του, την Α εθνική της νύχτας.

Δεν κάνω λάθος. Είμαι σίγουρος ότι η ενσάρκωση του Γιώργου Λιβάνη με σπαθί και τσεκούρι στα χέρια είναι ο συμπαίκτης του Θοδωρή Φέρρη που ξεσκίζει δίχτυα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα, τον θέλουν όλοι, αυτόν που έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής, όχι μόνο για το καλλιτεχνικό του ταλέντο, αλλά και για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα, “Δολοφόνος”, με αγγελικό πρόσωπο, έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το κομμάτι ‘Βγαίνω , πίνω , ξενυχτάω’ το 2017, που προκάλεσε αίσθηση από τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του κι έπαιξε πολύ στα ραδιόφωνα. Που στο τελευταίο του single, το «Έλα Απόψε», το οποίο οποίο γυρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα,   συμμετέχει η Αρετής Κετιμέ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.