Τα κότσια της Παναχαϊκής, με Εργοτέλη και Ξάνθη

Σήμερα στις 14:30, το μεγάλο παιχνίδι του Παναχαικής… Μεγάλο λόγω της σπουδαιότητας του, λόγω ότι o αντίπαλος είναι κάτι το αξιόλογο, αλλά και γιατί η προϊστορία είναι κακή και πρέπει να σπάσει. Στο ποδόσφαιρο όπως έχει στηθεί οργανωτικά η κρισιμότητα και η ιστορικότητα ενός αγώνα εξαρτάται από το ποιο λόγο βρίσκονται στη σέντρα οι δυο αντίπαλοι. Θα παίξουν ποιος θα πληρώσει τα σουβλάκια ή ποιος θα δείξει τα κότσια για το πάρα πέρα;

Και ποιο είναι το μετά αν κερδίσει στην Κρήτη η Πανάχα ; Να μείνει κοντά στην κορυφή και σε ακόμα ένα ματς δίχως αύριο, στο αμέσως επόμενο με την Ξάνθη, στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2, να δείξει ότι πάει για πρωτάθλημα. Η Παναχαιή, λοιπόν, στα παιχνίδια με Εργοτέλη και Ξάνθη θα δείξει αν τα κότσια της είναι για μεγάλα πράγματα; Σωστό!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να το κάνει αυτό, βεβαίως η Παναχαική θα πρέπει να παίξει για να κερδίσει, για να σκοράρει. Όχι να παίξει όσο το δυνατόν καλά και ό.τι βγει.

Διαβάστε επίσης : Πέταξε τα δώρα η Παναχαϊκή, τα οποία μάζεψε ο Εργοτέλης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.