Από τα γέλια και την αμφισβήτηση, σήμερα δεν πιστεύουν στα μάτια τους στη Θεσσαλονίκη! Ο επιχειρηματίας Βιολίδης, τα τρελά ταμεία με τον Νικηφόρο και ο εμπνευστής Βαρδάλος, που τονώνει και άλλο, το όλο κόλπο- Νίνο από 3 Δεκεμβρίου

Νίνο Ξυπολητάς, Χρήστος Βαρδάλος, Νικηφόρος

Ο μεγιστοτεράστιος Μαχάτμα Γκάντι έλεγε «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς….». Φοβερά πράγματα. Μέγιστη κουβέντα από τον μέγιστο Ινδό πολιτικό, στοχαστή και επαναστάτη ακτιβιστή. Ο ανθρώπος που υπήρξε η κεντρική μορφή του εθνικού κινήματος για την ινδική ανεξαρτησία και εμπνευστής της μεθόδου παθητικής αντίστασης χωρίς τη χρήση βίας έναντι των καταπιεστών.

Μετέφερα, αυτή την κουβέντα του αξέχαστου. Κουβέντα όλα τα λεφτά, για όποιον παίκτη μπαίνει στο έργο, και οι περισσότεροι τον αμφισβητήσουν, δεν τον πιστεύουν. Και μάλιστα, παροτρύνουν και άλλους, ότι μακριά από αυτόν, εννοούν πως μην παίξετε τα λεφτά σας, γιατί στα σίγουρα, θα τα χάσετε. Το έργο, όμως, δεν πηγαίνει καθόλου έτσι. Εντελώς αλλιώς εξελίσσεται. Όπως το λέω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να γίνουμε ξεκάθαροι, σύντομοι και με λόγια απλά. Ο τραγουδιστής, που έχει την ταμπέλα της ομάδας του Voodoo, Νικηφόρος. Όταν ανακοινώθηκε πως ως πρώτος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, στο The Stage Club, συμφερόντων του Ηλία Βολίδη. Έχει και το Barbarella αυτός. Ήταν έμπνευση του Χρήστου Βαρδάλου, ο οποίος από κολλητός του Ρέμου, την προχώρησέ την δουλειά πιο πέρα. Και σήμερα δίκαια θεωρείται ο μέντορας του Θοδωρή Φέρρη. Για να μη ξεχνιόμαστε, γέλασαν πολλοί μαζί του, όχι ακριβώς μαζί του, με την έμπνευση του. Θυμάστε την ιστορία, σίγουρα, την είχε αποκαλύψει το tsipasblog.gr.

Τώρα του λένε “ρε, γάτε, πως το έβλεπες εσύ, και κανείς άλλος δεν το έβλεπε. Άντε και ο Γκουρβέλος, ο Mr “τα μάτια και τα αυτιά του Νικηφόρου”. Δεν είναι υπερβολικό, καθόλου, να πούμε πως τρίβει από χαρά τα χέρια του ο επιχειρηματίας Βιολίδης, ούτε αυτός μπορεί να το πιστέψει, με τα ταμεία που βλέπει, κάθε Σαββάτο και Κυριακή. Ναι, βέβαια. Δώρο από το πουθενά του ήρθε. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Ο οποίος Βαρδάλος, πλέον είναι πολλά τα χρόνια, που είναι στο έργο αυτό, γύρω από τα μονοπάτια της νύκτας. Δείχνει πως δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα. Δείχνει πως μπορεί να διαβάζει σωστά το παιχνίδι των αντιπάλων, και να ενεργεί τονωτικά, όταν η στιγμή θα το χρειαστεί. Όπως θα κάνει με τον Νίνο Ξυπολυτά, τον βάζει guest με Νικηφόρο, Μαρία Κορέλη και Χρήστο Τσιλόπουλο, στο The Stage Club.

Και είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια. Από Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.