Τα έσπασαν και οι µέτοχοι στη «Ναυτεµπορική»

Τα έσπασαν και οι µέτοχοι στη «Ναυτεµπορική»

Διάσταση απόψεων φαίνεται να υπάρχει μεταξύ των μεγαλομετόχων της «Ναυτεμπορικής» για την πολιτική που ακολουθείται.

Εξού και οι αλλαγές στις εκτελεστικές θέσεις του Δ.Σ., με την Αγγέλα Κοντογούρη  να αναλαμβάνει τα διοικητικά ηνία της εταιρείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν η μόνη που επέμενε μέχρι τέλους να επιδιωχθεί παράταση στην εκδίκαση του αιτήματος ειδικής διαχείρισης της Eurobank, ενώ οι δύο αδελφές Αθανασιάδη κινήθηκαν στη λογική ότι δεν έχει νόημα η καθυστέ- ρηση, καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει επενδυτής και το ενδιαφέρον Φιλιππάκη ήταν μια πομφόλυγα, για να επι- τευχθεί η αναβολή της υπόθεσης για την 3η Δεκεμβρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάντως, η κατάσταση στη «Ναυτεμπορική» έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού δεν είναι λίγοι εκεί- νοι που εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει θέμα τόσο στη λειτουργία του πιεστηρίου όσο και στα μέσα ενημέρωσης.

Επί τη ευκαιρία, αξίζει να σημειωθεί και η πληροφορία που θέλει τον Πέτρο Λεωτσάκο, ιδιοκτήτη του site bankingnews, να έχει εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του site της «Ναυτεμπορικής».

από media.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.