Ποιος είναι ο καλύτερος ;

Ποιος είναι ο καλύτερος ;

Αντώνης Ρέμος, Μανώλης Μούτσος, Νίνο, Θοδωρής Φέρρης, Χρήστος Βραδάλος, Χάρης Σιανίδης, Μαξιμιλιάνος Τρίγκας και ο Τάκης Χόρτης (φώτο).

Ποιος ο καλύτερος από τους οκτώ μεγάλους; Έχεις να κάνεις με “μεγάλους”, με πολύ “μεγάλους”. Με τεράστιους. Δύσκολα να μην τους θαυμάζεις, αν το επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό «δαιμόνιο» ενυπάρχει στο DNA σου. Τους βλέπεις και διαπιστώνεις τη διαφορά από τους άλλους, που θέλουν να το παίζουν “μεγάλοι”. Όλοι τους συνδέονται στενά με τον Αντώνη Ρέμο, είτε φιλικά, είτε επιχειρηματικά. Γιατί να πέσω στο γνωστό λούκι, ποιος ο καλύτερος από τους οκτώ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι όμως, υποκύπτεις στην… πρόκληση και δίνεις την απάντηση. Ο Θεοδωράκης είναι καλύτερος του Χατζηδάκη. Ο Παπανδρέου, όχι ο Καραμανλής. Η Καρέζη καλύτερη από την Βουγιουκλάκη. Ο Μπιθικώτσης από τον Καζαντζίδη. Ο Μάρλον Μπράντο από τον Πωλ Νιούμαν. Ποιο, αλήθεια, το νόημα στο αιώνιο ερώτημα;

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr : Μανώλης Μούτσος και Γιάννης Μαλούχος ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το ερώτημα αυτό, λοιπόν, το αιώνιο, «ποιος είναι καλύτερος;», είναι πολλαπλά άτοπο στην προκείμενη περίπτωση. Είναι άτοπο, κατά πρώτον, για τη συνεταιρική κάποιων από αυτούς σχέση, και ειδικότερα τις διαπροσωπικές επαφές που έχουν όλοι τους.

Μην το πολυψάχνετε. Γιατί ο καθένας είναι μοναδικός, ξεχωριστός και πολύ σημαντικός στη μοναδικότητά του.

Η φωτογραφία, που ανέβασε ο Μανώλης Μούτσος στο instagram, από τη χθεσινή τους συνάντηση στη Γλυφάδα, έγραφε στη λεζάντα “Σκληρή ομάδα”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.