Mini Stop Kiosk πανελλαδικό και σύντομα

Καφέδες, Ροφήματα, Σφολιάτες, Sandwiches, Χυμοί, Energy drinks, Αναψυκτικά, Νερά, Μπύρες – Ποτά. Τσίπουρα – Ούζα, Κρασιά, Cocktails, Ζωοτροφές, Τσιγάρα, και άλλα πολλά…

Βάζω σε κατηγορία τα πάνω : Είδη Μίνι Μάρκετ & Περιπτέρου!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δύσκολο να βρεις τα βασικά, τα πολύ βασικά, και να μην χρειαστεί να πας σούπερ μάρκετ, να στηθείς στην ουρά στο ταμείο. Έχω αυτό το κουσούρι από τα 11 χρόνια μου, είμαι τόσο ανυπόμονoς που δεν μπορώ να περιμένω ούτε λεπτό. Τώρα υπάρχει πιο γρήγορη διαδικασία. Το Mini Stop Kiosk αναλαμβάνει να μου λύσει τα χέρια.

Ότι χρειαστείς έρχεται άμεσα στην πόρτα σου! Μπες στο www.mini stop kiosk.gr (χωρίς έξτρα χρέωση)

Βρείτε τα, σε 20 σημεία σε όλη την Αττική, έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν ..

Και επειδή δεν μετράει μόνο αν “γέννησες” μια πραγματικά έξυπνη ιδέα. Μετράει εξίσου (ίσως και περισσότερο) το πως θα την μεγαλώσεις και θα την πας σε στάδιο, που θα την θαυμάζει κοινό ακόμη πιο μεγάλο. Ο επιχειρηματίας και εμπνευστής του Mini Stop Kiosk Θεοδόσης Νικολάου, έχει αποφασίσει να μπει στο χώρο του franchise. Που σημαίνει στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, θα δούμε το …παιδί του, συμπεριλαμβανομένης και της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης : Και το ποτό να είναι ΚΗΡΕΑΣ…

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κούπα καφέ και κείμενο που λέει "mini kiosk HOO HO Ho Ho Ho HO Ho mini kiosk mini iosk mini kiosk kiosk Ho Ho Ho mini kigsk Ho HOO Ho Ho kiosk kiosk mini STOP kiosk"
Μπορεί να είναι εικόνα σοκολάτα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα μπύρα και κείμενο που λέει "mini STOP kiosk THIS IS LIVING o ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Αγόρασε 4τμχ Corona οποιαδήποτε συσκευασία Tsakiris 120γρ από 11.30€ 11 μόνο 9.90€ & ΔΩΡΟ 1 Corona Bucket. Iron "vezi Gorona Moroms TSAKIRIS Chips ΑΛΑΤΙ SALT 120ge Corona"
Μπορεί να είναι εικόνα μπύρα και κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.