Η καρδιά του Φεζουλάι έχει δύο αφεντικά

«Εμένα η μάνα που με γέννησε είναι η Αλβανία και ο τόπος πούμε ανάθρεψε είναι η Ελλάδα. Εγώ και τις δύο σημαίες τις είχα δεμένες μαζί όπως πάντα». Oμολογεί ο Γιάννης Φεζουλάι. Ένας από τους κορυφαίους μαχητές της χώρας, ο Brutal του Νίκου Κρητικού και του Kritikos Camp.

Ενωτικός και συλλογικός και τι θέλει να σου πει; Για την καρδιά του, τα συναισθήματα του, πως είναι μοιρασμένα στα δύο. Και από εδώ, και από εκεί. Δεν έχει ένα αφεντικό. Από τα πιο ωραία μηνύματα που έχω ακούσει. Προάγει την αγάπη και την φιλία μεταξύ των γειτόνων, την ειρηνική συνύρπαξη του. Είναι μακριά, πολύ μακριά από εθνικιστικές παρανοϊκές προσεγγίσεις. Ας παραδειγματιστούν και κάποιοι άλλοι..Οι πολιτικοί κυρίως, και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Το μόνο σίγουρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ομολόγησε και υπάρχει εξηγήση, ποια ήταν η αφορμή. Όταν μέσα στην Κωνσταντινούπολη, στην διοργάνωση ‘Vendetta’, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου του 2022, κατέβασε δύο φορές τον τσαμπουκαλή Τούρκο. Είχε κάνει τρομερή εμφάνιση και μεγάλη νίκη. Το ματς είχε μεταδοθεί μέσω του δικτύο tv 8,5 σε όλη την Τουρκία. Ακόμη και σήμερα την συζητάνε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.