Τα διεθνή καρτέλ έχουν “μητέρα” την Κολομβία και η Ελληνική μαφία την Μύκονο! Κορή υπουργού (Όλγα) των Σκοπίων σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης κόκας και πληρωμένου έρωτα… όλων των ειδών – Τα πάρτι που βασίλευε η “λευκή σκόνη” και ο γνωστός DJ!

Ναρκωτικά, διακίνηση γυναικών και ανδρών σε πλαίσιο απόλυτα οργανωμένης πορνείας, προστασία, τζόγος, απάτη και βεβαίως ληστείες.Αυτή είναι η Μύκονος του 2022!

Το τελευταίο εύρημα της Αστυνομίας μετά από μία ως φαίνεται μεγάλου εύρους επιχείρηση στο νησί αποκάλυψε ένα πολυδαίδαλο σύστημα παράνομης διακίνησης κοκαΐνης και άλλων ουσιών, παράλληλα με αποδοτικό κύκλωμα «συνοδών» αντρών και γυναικών, συνάμα με ένα δίκτυο οργάνωσης πάρτι με «ευρύτατο MENU» για όλα τα γούστα, όλες τις εκδοχές με όλες τις παρελκόμενες υπηρεσίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι, στο ίδιο καλάθι βρίσκουμε DJ από τον ταλαιπωρημένο Λίβανο ή τις καβάτζες της Δυτικής Ευρώπης, γνωστούς Υπερ-Μαστρωπούς- διοργανωτές των πάρτι όπως αυτοαποκαλούνται, μεγαλοβαποράκια, μεγαλοβαποράκια και μικροδιακινητές κόκας, δίκτυο πολυτελών κατοικιών όπου διεξάγονται οι περίφημες συνευρέσεις κεκορεσμένων πλουσίων με ακόρεστα γούστα, γνωστών influencers κατά κανόνα της πεντάρας (για να θυμηθούμε και το μακαρίτη τον Μπρεχτ),περιφερειακές VIP Μαφίες ακόμη και made in Skopije ,αν είναι δυνατόν, θυγατέρες πολιτικών κλπ κλπ.

Ο λόγος για την πρόσφατη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Μύκονο όπου στο επίκεντρο βρέθηκε μία κόρη πολιτικού από τα Σκόπια, μία ομάδα DJ για όλες τις δουλειές, μία εταιρεία διοργάνωσης πάρτι με όλα τα απαραίτητα «καλούδια», sex ,drugs και rock n roll προς το ελληνάδικο της συμφοράς και με κοπέλες και αγόρια που ζουν γι’ αυτούς τους τρείς μήνες στο νησί για να βγάλουν μεροκάματο.

Ας μπούμε στις λεπτομέρειες

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στη Μύκονο στο οποίο συμμετείχε γνωστή influencer, κόρη πολιτικού από τα Σκόπια κατάφερε λοιπόν και εξάρθρωσε η ασφάλεια του νησιού.

Η 20χρονη καλλονή influencer με το όνομα Όλγα και τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που πουλούσε κοκαΐνη και χάπια τύπου XTC στα κοσμικά στέκια της Μυκόνου.

Όπως προέκυψε, «ψάρευε» πελάτες για να μοσχοπουλήσει ναρκωτικά στα χοντρά πορτοφόλια του νησιού των ανέμων.Ήταν η «μπροστινή», όπως λέγεται στην πιάτσα. Αυτή δηλαδή που έφερνε την πελατεία.

Aκόμα συνελήφθη ο αρχηγός του καρτέλ, ένας 34χρονος Σκοπιανός, το δεξί του χέρι επίσης Σκοπιανός, κι ένας 35χρονος Λιβανέζος γνωστός dj.

O πατέρας της είναι πολιτικός στα Σκόπια και η μητέρα της δικηγόρος.

Όσον αφορά στον dj, πρόκειται για ένα άτομο από εγκατάσταση οικογένεια. Ο τόπος διαμονής του είναι η Αθήνα, ενώ τα καλοκαίρια μετακομίζει στο νησί των ανέμων. Αυτός όπως προέκυψε αγόραζε ναρκωτικές ουσίες από το σκοπιανό καρτέλ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου είχαν την πληροφορία κι έτσι έστησαν επιχείρηση προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη του κυκλώματος. Παρακολουθούσαν από καιρό όλα τα άτομα τα οποία εμπλέκονται και αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι ο καθένας είχε τον ρόλο του.

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός υποδείκνυε στους συνεργούς του τα σημεία όπου θα αποθηκεύονταν τα ναρκωτικά αλλά και τον τρόπο διάθεσης, ενώ η influencer είχε αναλάβει τον εντοπισμό των πελατών.Η 20χρονη κατάφερνε να διεισδύει σε ελίτ παρέες τουριστών του νησιού και υπό την καθοδήγηση του αρχηγού του καρτέλ έφερνε τους πελάτες σε επαφή με τους διακινητές.

Για να μπορέσει όμως να βρει πελάτες και να σπρώξει τα ναρκωτικά συμμετείχε και σε πάρτι στο νησί τα οποία οργάνωνε η εταιρεία «Avalon Afterhours». Σε αυτά τα πάρτι λοιπόν η νεαρή πήγαινε και εντόπιζε τους πορτοφολάδες για να γίνουν τα deal ή προσκαλούσε πλούσιους που είχε γνωρίσει εκεί.

Σε ένα από αυτά τα πάρτι συμμετείχε και ο Λιβανέζος dj ο οποίος συνελήφθη και αυτός με ναρκωτικές ουσίες στην κατοχή του. Πρόκειται για το «Jad Musica». Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε πως συνεργάζεται με την εταιρεία σε event που όπως προέκυψε… η κόκα έρεε άφθονη.

Στα ίδια πάρτι βέβαια προκειμένου να εξασφαλίζεται η… ψυχαγωγία των πλούσιων πελατών, συμμετείχαν και πολλές καλονές. Το παρακάτω άτομο στην φωτογραφία είναι ο άνθρωπος ο οποίος είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας τη συγκεκριμένη αποστολή. Στο νησί είναι πολύ γνωστός αφού αναλαμβάνει να «στολίζει» πολλά event με κορίτσια και αγόρια προκειμένου να ικανοποιείται η ελίτ… Τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του edolio5. Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εμπλοκή του στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Την περασμένη Τετάρτη, αποφασίστηκε από τους έμπειρους αστυνομικούς να δώσουν τέλος στη δράση του κυκλώματος, αφού είχαν πια όλες τις πληροφορίες και τις αποδείξεις στα χέρια τους. Την ίδια μέρα μάλιστα, η influencer, το αφεντικό και ο συνεργός, ετοιμάζονταν να φύγουν από το κατάλυμα που έμεναν. Οι αστυνομικοί δεν είχαν πληροφορία για του που ετοιμάζονταν να πάνε , οπότε υπήρχε κίνδυνος να σβηστού τα ίχνη τους, κι έτσι έγινε η επέμβαση και συνελήφθησαν.

Η επιχείρηση σύλληψης πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα στον Κλουβά. Το δεξί χέρι του αρχηγού βρισκόταν πάνω σε μια μηχανή και πήγαινε να συναντήσει το αφεντικό το οποίο βρισκόταν μαζί με την influencer. Εκεί συνελήφθη και ο dj ο οποίος ισχυρίστηκε πως βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να αγοράσει ναρκωτικά. Πάνω του κατείχε 3.7 γραμμάρια κοκαΐνης. Tελικά απολογήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία XTC, κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη και κάνναβη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των επαφών τους συνεχίζονται.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.