Έρχεται σεισμός με ήχο και εικόνα στις “λαϊκές” πίστες! Πασίγνωστος τραγουδιστής στα “δίκτυα” του εραστή του που είναι μουσικός στην ορχήστρα του! Ο εκβιασμός, το ραντεβού στο αυτοκίνητο, τα 25.000 ευρώ που δόθηκαν για να “αγοράσουν” την σιωπή και τα υπόλοιπα λεφτά που… απαιτούνται ακόμη

Μπορεί μέχρι σήμερα το #me too να μην έχει αγγίξει τον κόσμο των καλλιτεχνών – τραγουδιστών αλλά μάλλον από ότι φαίνεται έφτασε η ώρα.

Για να μην υπάρξουν «παρεξηγήσεις» και αρχίσει το τηλέφωνο, να χτυπάει μέχρι την επόμενη Κυριακή, να το ξεκαθαρίσω εξαρχής. Οι πληροφορίες δεν είναι του tsipasblog.gr, αλλά του edolio5.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με αυτές : Πασίγνωστος τραγουδιστής, εκ των κορυφαίων, που κάνει καριέρα μεγάλη και έχει περάσει από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ζήτησε βοήθεια, η μάλλον καλύτερα συμβουλή, από φίλο του αστυνομικό για το πως να χειριστεί μια υπόθεση που του έχει γίνει εφιάλτης. Το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης είναι ομοφυλόφιλος το γνωρίζουν άπαντες. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι ότι ένας μουσικός που παίζει στην ορχήστρα του έχει αποφασίσει να τον καταγγείλει για βιασμό! Η πρώτη προειδοποίηση του καταγγέλοντος πριν λίγο καιρό, μέσα στο αυτοκίνητο του πασίγνωστου καλλιτέχνη, εξαγοράστηκε με 25.000 ευρώ. Όπως είπε ο 2ος στον φίλο του αστυνομικό, νόμιζε ότι όλα πλέον θα έχουν τελειώσει με τα χρήματα που έδωσε. Δυστυχώς όμως για αυτόν ο άλλοτε εραστής του επανήλθε πριν λίγες μέρες και του ζήτησε ακόμη 50.000 ευρώ. Οι νύχτες που περνούν είναι εφιάλτης. Ο καλλιτέχνης θα πρέπει να του δείξει το χρηματοκιβώτιο και να του πει… πάρτα όλα δικά σου που θα βρεις μέσα ή να τον καταγγείλει με κίνδυνο να τινάξει την καριέρα του στον  αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία του μουσικού συνοδεύεται με ήχο και εικόνα ως απόδειξη που βρίσκονται ήδη στα χέρια γνωστού δικηγόρου.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.