Τα BreadFactory συνεχίζουν τις πράξεις αγάπης

Δύσκολο να κάνει τον κόπο να σκεφτεί κανείς τι τραβάνε πολλοί συνάνθρωποί μας, που θεωρούμαι πως δεν τραβάνε τίποτα. Η πραγματικότητά τους, όμως, είναι πολύ, πολύ διαφορετική. Και αρκετοί, βέβαια, από αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν, είναι κρυμμένοι, μόνο κρυμμένοι. Λες και θα τα πάρουν μαζί τους, στον άλλον κόσμο, όταν θα πάνε, τα εκατομμύρια, τις λίρες, τα τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και όλες τις μεγάλες ανέσεις. Εκείνα που δεν συνδέονται με την πραγματική ευτυχία.

Ναι, δεν είναι εύκολο να δεις τις εξαιρέσεις στον κανόνα, αλλά πάντα θα υπάρχον, φτάνει να θέλουμε να τις δούμε. Φτάνει να ψάχνεις σωστά. Από το σωστό ψάξιμο, στα καταστήματα Bread Factory καταλήξαμε πάλι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνεχίζει να βάζει το λιθαράκι του, για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο. Φροντίζει το παιδί, αγκαλιάζει τη ζωή! Ολοκληρώθηκε η παράδοση ηλεκτρικού εξοπλισμού στο Σύλλογο “Αγκαλιά” από τα BreadFactory παρουσία του υπεύθυνoυ κ. Ηλία Πετρόπουλου, και της κ. Παναγιώτας Μπερδεκλή, Ειδική Γραμματέα του Συμβουλίου του Συλλόγου.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.