Τα Bread Factory βοηθάνε την αδυναμία, όπου και αν αυτή βρίσκεται! Προσέφερε Χριστουγεννιάτικα εδέσματα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λάρισας

Όσο περισσότερο το tsipasblog.gr, «ανοίγει» τον φάκελο για τoυς πολυχώρους εστίασης της νέας εποχής, τα Bread Factory . Τόσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές, για τις πολυσχιδείς και σημαντικές κοινωνικές του δραστηριότητες, ώστε να βοηθηθεί η αδυναμία, όπου και αν αυτή βρίσκεται. Μέχρι και στην Λάρισα, εκεί είναι το μοναδικό καταστήματα τους εκτός Αθήνας.

Το είχαμε αφήσει στο ότι κάλυψε τις ανάγκες των εργαστηρίων στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ορίζοντες». Τώρα προέκυψε η προσφορά σε βασιλόπιτες από το Bread Factory, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τις βασιλόπιτες παρέδωσαν η Διευθύντρια και το προσωπικό του Bread Factory με πολλές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

Από την πλευρά του Δήμου τα είδη παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Γαντζούδης Θεόδωρος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 εντός της στοάς.

Δείτε φωτογραφίες: Από το εντυπωσιακό Bread Factory, στη Λάρισα. Άνοιξε τις πύλες του το Δεκέμβριο του 2020.

Bread Factory – Οι νέοι ιδιοκτήτες, οι επενδύσεις και οι ΙΚΕ με τζίρο 20  εκατ. ευρώ - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Δείτε φωτογραφίες: Άνοιξε τις πύλες του στη Λάρισα το εντυπωσιακό Bread  Factory – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.