Τα απίστευτα πάλι στο Fix, στη Χαλκίδα ! O Τριαντάφυλλος, o Καλλίδης και o Σκούρτης (pic)

Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης, Παύλος Σκούρτης

Ε, ρε, να ‘μουνα χθες στο Fix Live Stage, στη Λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου στη Χαλκίδα. Στην πολυσυζητημένη guest εμφάνιση του Τριαντάφυλλου. Δεν μπόρεσα, μου προέκυψε δουλειά.. Και που δεν ήμουνα, καμία σχέση με το να περάσει απαρατήρητη, σε δεύτερο πλάνο, δεν γινόταν με τίποτα να γίνει αυτό. Σήμερα παντού συζητιέται, πολύ περισσότερο και από κάποιους στην Αθήνα, που νομίζουν πως κάνουν κρα! Νομίζουν πως έχουν φέρει τα πάνω, κάτω. Τα νομίζουν μόνο αυτοί. Δεν έχουν πάρει πρέφα ή δεν βλέπουν τι παίζει, ή κοιμούνται όρθιοι, ή δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.

Σε αντίθεση με αυτό το νυχτερινό κέντρο, που είναι του Παύλου Σκούρτη, που είναι στην Χαλκίδα. Όλοι το βλέπουν, πως κάθε βδομάδα και καλύτερο παρουσιάζεται. Πως κάθε λεπτομέρεια, την κοιτάζει, και είτε την προσθέτει, είτε την αφαιρεί. Δείχνει πως γνωρίζει την τέχνη του ήρθα να μείνω και για πολύ καιρό, ναι βέβαια!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό είχε ακούσει και ο Πάνος Καλλίδης, που πήγε να το δει από κοντά. Και το είδε.

Η εξέλιξή του έργου, στο υλικό, το αποκλειστικό του Tsipas Bllog, που ακολουθεί :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.