Στο Ω, συνεχίζουν με Γιαννιά, αλλά αυτή τη δεύτερη φορά, πολύ πιο σοβαρά

Το σίγουρο είναι πως δεν είναι μόνο φημολογία, πιθανότατα, αέρα πατέρα φήμες, σχετικά με τον Γιώργο Γιαννιά. Τον αγαπημένο και έμπειρο τραγουδιστή. Και του χρόνου, θα συνεχίσει στο Omega. Να τον ξεχάσουν, να τον διαγράψουν από μνήμη τους, οι υπόλοιποι, που τον ονειρεύονται. Ακόμη και οι μεγάλοι, δεν θα πιάσουν τόπο τα λεφτά τους.

Να το ξαναπούμε : Παραμένει κάτοικος Omega, διότι τους βγήκε το έργο. Κανένα πρόβλημα που οι άνθρωποι του μαγαζιού αυτού, δεν είχαν πολύ δυνατή μπάζα στην άκρη. Είχαν όμως κάτι άλλο, πολύ πιο σημαντικό. Ομάδα, καύλα και όραμα. Και αυτά ο Γιαννιάς, δεόντως το εκτίμησε. Έτσι είναι!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέλος πάντων, άλλη είναι η ουσία του πράγματος. Έδωσαν ναι, χέρια, αλλά σε αυτή τη δεύτερη θητεία, θα το πάνε πιο σοβαρά και επαγγελματικά, με μεγαλύτερες προοπτικές. Αν θέλουν να μπουν μέσα στο μεγάλο παιχνίδι και να γίνουν παίκτες Α’ Εθνικής, όπως το λέει το Tsipas Blog. Πρέπει να κάνουν αυτό που κάνει καλύτερα από όλους, ο θεός των τραγουδιστών, Κώστας Μπερτάκης.

Που σημαίνει ; Να τον δυναμώσουν και να τον ενισχύσουν, με νέα τραγούδια, αλλά και παλιά, να ξαναβγούν στην επιφάνεια. Και θα το κάνουν. Το επόμενο single του Γιαννιά, μάθαμε πως θα είναι σε παραγωγή του Μιχάλη Τουρατζίδη. Για αυτό το σενάριο, ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη ο “δεν κάθομαι με τίποτα καλά, δεν βάζω κώλο κάτω, τα όνειρο μου είναι πολύ πιο μεγάλο από το να γίνω υπάλληλος των άλλων, ούτε καν των κολοσσών” Αντρέας Αλευράς. Αυτός είναι στους ιδιοκτήτες του Omega και αυτός με την κοντινή σχέση μαζί του. Δεν είναι μόνος όμως. Έχει και δεν τους αλλάζει με τίποτα, Τσεμπελή, Μπαλούκο, Δημόπουλο, Κυριαζοπουλο, Γκαζικας…Πολύ δυνατή ομάδα, που η συνταγή τους είναι “η ομάδα πάνω από όλα!”

Διαβάστε επίσης : Η κανονικότητα και το «Butterfly 88»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.