Συμβουλές από Φώσκολο στους υποψήφιους Δημάρχους της Σύρου

Επιχειρηματίας και ποδοσφαιρικός παράγοντας στη Σύρο είναι ο Γιώργος Φώσκολος, που μέρα με τη μέρα, γίνεται όλο και πιο φίρμα. Ο νέος κολλητός του Κωνσταντίνου Αργυρού. Καμία υπερβολή. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει, πως κλείνει τα αυτιά και τα μάτια σε όλα τα άλλα, στο γίγνεσθαι το γενικότερο του νησιού. Αν του υπήρχε χρόνος, να δεις που θα κατέβαινε για υποψήφιος δήμαρχος, όχι μόνο αυτό, θα κέρδισε κιόλας, μάλιστα. Αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος, οπότε συμβουλεύει τους άλλους, το πως πρέπει να το πάνε, να κερδίσουν τον αηδιασμένο πολιτικά στην Ελλάδα λαό.

Για διαβάστε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Άνθρωποι με θράσος,και χωρίς φόβο θέλει το νησί !!!!! Φίλοι μου καλησπέρα! Αργά αλλά σταθερά το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ανεβαίνει. Μπορεί να απομένουν σχεδόν 7 μήνες ως τις κάλπες όμως ήδη αρχίζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι να ανοίγουν τα χαρτιά τους! Το μεγάλο στοίχημα για όλους είναι οι συνδυασμοί που θα φτιάξουν. Γιατί καλός ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος αλλά χωρίς δυνατή και αποτελεσματική ομάδα το αποτέλεσμα στα επόμενα χρόνια θα είναι… σούπα! Αυτό που χρειάζεται η Σύρος είναι στους συνδυασμούς να μπουν άνθρωποι της πιάτσας, με εμπειρίες στην ελεύθερη αγορά, δραστήριοι και ικανοί. Και το πλάνο του επόμενου Δημάρχου να περιλαμβάνει οπωδηποτε βοήθεια με διαφανείς όρους βέβαια, προς τις επιχειρήσεις! Μόνο έτσι το νησί μας θα ανεβάσει το βιοτικό του επίπεδο, το οποίο είναι σε φθίνουσα πορεία την τελευταία δεκαετία! Η επιλογή των προσώπων που θα πλαισιώσουν λοιπόν τους επικεφαλής των συνδυασμών είναι η πιο σημαντική δουλειά για τους υποψήφιους Δημάρχους! Ελπίζω να το δουν σοβαρά και να πράξουν τα δέοντα…”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.