Η συγκίνηση και οι νέες εκπλήξεις

Νατάσα Θεοδωρίδου

Κάποιες λέξεις έχουν τη σημασία τους στη νύχτα. Λέξεις που κάποιος ούτε καν τις ξέρει, κι αν τις πάρει πρέφα, πιθανόν να μην τις υπολογίσει. Έλα, μωρέ, θα πει και θα τις προσπεράσει.

Όλοι συμφωνούν ότι μεγάλο το ρίσκο του επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, Κώστα Μπερτάκη, στην απόφαση του να ανοίξει ξανά τη “ναυαρχίδα” του. Το Teatro, μετά από 2.5 χρόνια. Πράγματι, για το σκοπό αυτό, λεφτά με το… τσουβάλι έβαλε στις τσέπες των διακοσμητών. Περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ!!!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άμα σε θέλει…Τζογαδόρος είσαι, παίζεις σωστά, προσεκτικά, μελετημένα. Κι αν σε θέλει, και λάθη να κάνεις στο παιχνίδι, και να παρασυρθείς, τελικά θα κερδίσεις.

Κάτι λέγαμε για τις… λέξεις. Στη τελευταία εμφάνιση της τραγουδίστριας που ηγείται του σχήματος, της Νατάσας Θεοδωρίδου, της μεγάλης αδυναμίας της Βάνας Μπερτάκη (μητέρα του Κώστα Μπερτάκη), άνοιξε την καρδιά της και μίλησε.

Συγκεκριμένα, είπε : “Σας ευχαριστώ, που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζεται. Και να μας ευλογήσει ο θεός να αρθούν και άλλα και άλλα. Και να τραγουδάμε, με τη μουσική παρέα. Να μπορώ να τραγουδάω τα τραγούδια που εσείς αγαπάτε. Όλη τη ημέρα, προσπαθώ για αυτό, με πολύ ευθύνη και πολύ σκέψη, για κάθε τραγούδι που βγάζω. Να το αγαπάτε και να είναι αντάξιο αυτής της ευθύνης, που μου έχετε δείξει. Είμαι πάρα πάρα πολύ συγκινημένη, αλήθεια σας το λέω. Γιατί, ζω αυτή τη στιγμή κάτι που το ονειρευόμουν. Με βοηθήσανε πολύ άνθρωποι για αυτό, μα πάνω από όλα με έχετε βοηθήσει εσείς”.

Μήπως ψυχολογικά την επηρέασε η θύμησή ότι το μαγαζί, που ξεκίνησε ο πρώτος των πρώτων, Παντελής Παντελίδης, το βλέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο από την πρώτη μέρα που άνοιξε.

Να το ξαναπώ, άμα σε θέλει…  Επειδή ο Μπερτάκης έκανε λεφτά με τα λεφτά της νύχτας, ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις, εντός του 2020, που ίσως σε κάποιους να μην αρέσουν.

Διαβάστε ακόμα: Disinformation στο «Fantasia»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.