“Συγκεκριμένο μαγαζί της παραλιακής, με απειλεί με μπράβους, αλλά και με έναν εν ενεργεία αστυνομικό, ότι θα μου δώσει ένα γερό μάθημα” Η καταγγελία του Ανδρέα Κονδύλη, σε συνέντευξη σε εκπομπή της ΕΡΤ ! Τα άδικα μέτρα για το τέλος της μουσικής, που έβαλαν το… μπαρούτι- Η πλειοψηφία, που συμμορφώθηκε, πλην ενός καταστήματος, που με αυτό ο πόλεμος είναι πυρηνικός και ανήκει σε παλιά καραβάνα

Δεν το συζητάμε ότι οι απειλές και τα τσαμπουκαλέματα είναι κακά και καταδικαστέα. Και δεν παίρνει ανάλυση το πράμα.. Τώρα που το ξανά σκέπτομαι, όμως. Είναι κι ένας κωδικός που φανερώνει αν κάποιο άτομο, τον έχουν φέρει στο αμήν, σε κατάσταση που έχει χάσει τη ψυχή του. Και ψάχνει στάση άμυνας. Μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις. Υπάρχουν και αυτές οι λύσεις. Όπως το λέω! Εμείς, εδώ, σε τούτη τη γωνιά του κόσμου, αυτά τα καταλαβαίνουμε.

Το άλλο που πρέπει να πούμε. Ποιος θα κάνει χρήση τσακωμού και φασαρίας ; Αυτός που ναι, νιώθει ότι αδικείται, το είπαμε. Ένα ακόμη απαραίτητο είναι να έχει φράγκα. Σπάνιο να είναι άφραγκος ο νταής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ανδρέας Κονδύλης. Ο λατρεμένος Δήμαρχος Αλίμου, καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές από μπράβους. Με αφορμή τα μέτρα που πήρε για την ένταση της μουσικής στα μαγαζιά της παραλιακής.  

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ είπε ότι αν και τα μέτρα έγιναν αποδεκτά από την συντριπτική πλειοψηφία συνάντησαν λίγες εξαιρέσεις μεταξύ αυτών κι ένα κατάστημα που όπως είπε «επέμεινε κι επιμένει να επιβάλλει τον δικό του νόμο στην παραλία». «Εις επήκοον πολλών ανθρώπων στην παραλία -και στο κατάστημα εκεί στον χώρο- λένε ότι θα δώσουμε ένα γερό μάθημα στον Δήμαρχο, θα δει τι θα πάθει που τα έβαλε με τον τάδε, τον εργοδότη τους, πού θα με βρούνε κλπ» σημείωσε χαρακτηριστικά. Στην καταγγελία του, ο δήμαρχος Αλίμου σημείωσε ότι ανάμεσα σε εκείνους που τον απειλούν φαίνεται ότι είναι και εν ενεργεία αστυνομικός.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.