Στην μαφία υπάρχει μόνο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Η γνωστή ιστορία. Ναι, ρε είναι γνωστή. Έχεις μάτια και βλέπεις. Δεν είναι ανάγκη, δεν είναι απαραίτητο, να το πει, να το υπογράψει και να το ..φωτίσει δημοσιογράφος σοβαρός, πρωτοκλασάτος. Μαφιόζος «τρώει» άλλον μαφιόζο, και το κάνει φανερά, κυριλάτα και πριν την δύση του ηλίου πολλές φορές. Για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Πάντα κυκλοφορούσαν ανάμεσα μας.

Στην παρανομία δεν ισχύει κανένας νόμος, υπάρχει μόνο το «ξεκαθάρισμα λογαριασμών». Είναι συμμορίες του υποκόσμου σε πόλεμο, όχι ΠΑΕ. Ποια από τις δύο φατρίες θα πάρει το επάνω χέρι στα ναρκωτικά και την πορνεία, στην προστασία και τον παράνομο τζόγο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η κουβέντα για το ότι έξι άνδρες (όλοι Αλβανοί), εντοπίστηκαν νεκροί από αστυνομικές δυνάμεις, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στη Λούτσα.

Ο πρωτοφανής αριθμός των έξι νεκρών δεν έχει καταγραφεί ποτέ στα εγκληματολογικά χρονικά της χώρας

Το όχημα που βρέθηκαν οι δολοφονημένοι έχει κατά πληροφορίες γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Πάμε τώρα στις πηγές του Tsipas Blog, τι λένε : ”Η ενέδρα θανάτου ήταν άριστα οργανωμένη. Δηλαδή ήταν μελετημένη και κανονισμένη από καιρό, δεν γεννήθηκε σε μια μέρα, ούτε προήλθε γιατί έτσι μου τη βάρεσε. Έχει να κάνει με ντράκια, που σημαίνει πως είναι από τα σκληρά παιχνίδια, που παίζονται πολλά εκατομμύρια και σε αυτό δεν χωράνε πολλοί παίκτες. Η εντολή, μάλλον, δόθηκε από μέσα.. ”.

Σε αυτές τις μπερδεμένες και σκοτεινές ιστορίες, ο παρατηρητής πρέπει να έχει στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα. Για αυτό ο «δικός μου», μεταφέρει και αυτό :”Κοιτά, μπορεί να σχετίζεται και με οπαδικα κίνητρα. Σαφώς και συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, αλλά μην το διαγράφεις από το μυαλό σου, άστο να υπάρχει”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.