Εκατομμυριούχος, αλλά και.. Ελληναράς

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ένας μεγαλοεπιχειρηματίας, γεννημένος το 1973, ικανός για πολύ μεγάλες δουλειές, και πέραν των δικών του «τειχών». Μάστορας στην τόλμη και το θάρρος, δίνει ατάκες που χαντακώνουν το σκληρό και βαθύ σύστημα. Οι οποίες προσφέρονται να γίνουν ταινία, θα εκτιμηθούν άξιες και από τον μεγαλύτερο σεναριογράφο, θα κερδίσουν σίγουρα τον θεατή.

Μια επιλεγμένη, λοιπόν, ιστορία που. Η συνταγή είναι συγκεκριμένη. Και δεν θα την δεις γραμμένη σε βιβλία από τους γνωστούς συγγραφείς. Για να φτιαχτεί η χώρα, μια δυνατή χώρα, γεμάτη υπερηφάνεια, για να γίνει αβανταδόρικο το μαγαζί, η δουλειά ξεκινάει από το το κυβερνείο. Όχι το δικό μας το τοπικό, ποιος το λογαριάζει αυτό. Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, όπως και να λέγεται, το ίδιο κάνει, σίγουρα πάλι μάπα θα βγει το καρπούζι. Αναφέρεται σε αυτό των Βρυξελών. Μέσα στο σενάριο του, λέει πως πρέπει αυτούς να τους διώξουμε. Αρκεί ο πρωταγωνιστής της ταινίας, που είναι ο Έλληνας, να ξυπνήσει, επιτέλους!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ρεσιτάλ από τον Γιαννακόπουλο, αδιάβαστους τους έστειλε, ως συνήθως. Το είδα στο instagram του :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.