Στον Παναθηναίκό η ζαριά Αλαφούζου με τον Τούρκο

Ο Παναθηναίκός είναι εν δυνάμει υποψήφιος πρωταθλητής. Αφού έχει ολοκληρωθεί ο άλφα γύρος παίζει δυνατά και σταθερά στην  κορυφή της βαθμολογίας, υπολείπεται μόλις ένα βαθμό του ΠΑΟΚ, 34 έναντι 35. Έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ, 41 και έχει δεχθεί τα λιγώτερα, 11, όσα και ο ΠΑΟΚ. Ο Αλαφούζος, όμως, δεν βλέπει τη βαθμολογία ΣΗΜΕΡΑ, διότι είναι πονηρός. Βλέπει τη βαθμολογία και μετά τα play-off και φοβάται σα σκεπτόμενο αφεντικό πως με προπονητή τον Σέρβο Ιβανόνβτς θα χάσει πάλι την παρτίδα.

Πετυχημένος πέρα για πέρα στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν, πήρε κύπελλο, πήρε και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Δεν τα βλέπουν έτσι το έργο ο Αλαφούζος και οι κολλητοί του. Παναθιηναϊκός είμαστε, άρα χάσαμε το πρωτάθλημα, το αν βγήκαμε δεύτεροι και τρίτοι ας μιλάνε για επιτυχία κάτι ΠΑΟΚ και Άρης, όχι ο Παναθηναϊκός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ρίσκο. Θα το πάρει με τον Τούρκο Τερίμ; Δεν ξέρεις. Ζαριά είναι αυτή. Πάντως, με Ιβάν προπονητή σχεδόν είναι βέβαιοι οι κολλητοί του Αλαφούζου πως στην τελική θα ‘ναι χαμένη η ομάδα. 

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.