Στον Αντετοκούνμπο, έπιασε τόπο η … φάπα από Τσίπας Μπλοκ

Ένας άλλος Αντετοκούνμπο. Όχι εκείνος που είδαμε στην πρωτοβουλία για στέγαση των πυρόπληκτων της Αττικής. Όχι εκείνος ο Αντετοκούνμπο, που με την μηδαμινή, για το δικό του πολύ “χοντρό” πορτοφόλι, πλέον, προσφορά των 70 χιλιάδων ευρώ, που μάλιστα, θα τα δώσει μαζί με την στοιχηματική εταίρα και χορηγό του, την Novibet, προκάλεσε… θεωρίες συνωμοσίας και την αντίδραση του Τσίπας Μπλοκ. Ότι ουσιαστικά δεν δίνει τίποτα και θέλει και να … διαφημιστεί.

Τελικά, ο Αντετοκούνμπο, αφού πήρε τα μέτρα του, εννοώ τις αποφάσεις του, μετά το άρθρο μας-σφαλιάρα “PR και στην φιλανθρωπία ;”. Έκανε το αυτονόητο, με πειστικό τρόπο και στα σίγουρα, ναι, τώρα ανέβηκε η φιλανθρωπική του αξία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ, ανακοίνωσε πως το 50% από τα έσοδο του e-shop που διατηρεί με τα αδέρφια του, το “Antetokounbros Shop -We are all Bros” θα διατεθούν για τη στήριξη των πυρόπληκτων στη χώρα μας.

“Είμαστε όλοι αδέρφια. Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα”, ανέφερε η εικόνα που ανήρτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.