Στόχος τους να τερματίσουν πρώτοι!

Νίκος Κουρκούλης -Πάολα

Στην αφετηρία βρίσκονται οι δύο “δρομείς” του καλοκαιρινού σχήματος του Teatro Athens. Η Πάολα και ο Κουρκούλης. Το άκουσμα του “ξεκινάμε” θα ακουστεί αυτή την Παρασκευή, 19 Ιουνίου. Ουδείς μπουκ δίνει στοίχημα για το αν θα νικήσουν στην κούρσα. Σιγουρότατοι, ότι θα τερματίσουν πρώτοι. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο έχων αντίθετη άποψη από αυτή αμειφθήσεται. Ίσως γιατί πολύ υψηλότερα από το ποσοστό τους πριν από τον κορονοϊό είναι στις διαδικτυακές “δημοσκοπήσεις.

Ο επιχειρηματίας, άλλωστε, του κέντρου, ο Κώστας Μπερτάκης, δεν θα τρέξει τζάμπα. Έχει στόχο συγκεκριμένο, να πιάσει χρόνο καλό κι έτσι να καταφέρει να βγει… πρώτος και πάλι! Λέω και πάλι, διότι ακόμη και παλιότερα, στα πρώτα του βήματα, που κινδύνευε στον αγώνα με δυο αντιπάλους να έρθει… τρίτος, αυτός έκανε την έκπληξη και σήκωνε την κούπα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό είναι το σκηνικό σήμερα. Να, γιατί το tsipasblog.gr δεν καταλήγει, με το να δώσει το τηλέφωνο κρατήσεων του Teatro.

Διαβάστε ακόμα: Στον Βέρτη, περιμένουν πως και πως τον Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.