Στις μπίζνες μιλάνε οι … συνεργάτες

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Άγγελος Κοταρίδης (Marosoulis - Kotaridis Group), Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Το λένε οι ειδικοί, εδώ και χρόνια, και δεν το παίρνουν πίσω. Ότι οι «μπίζνες δεν έχουν ομάδα, δεν έχουν χρώμα» και έχουν απόλυτο άδικο. Αρκεί βέβαια να βρεις τους συνεργάτες, που θα δουλέψουν, που δεν θα σε κλέψουν, και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν είσαι τυχερός. Δύσκολο πράγμα. Έτσι ακριβώς είναι. Λόγια αληθινά. Στα πολύ βασικά αυτό, για να παραμένεις πρωταθλητής, να πάρεις θέση στη λίστα των καλύτερων, στον απαιτητικό κόσμο των bushiness !

Τον κατάλληλο άνθρωπο που θα «τρέξει» την Ακτή Βάρκιζα (πρώην Yabanaki / Varkiza Resort), ένα πρότζεκτ των 15 εκατ. ευρώ, τον έχει βρεί ο κολοσσός Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είναι ο Άγγελος Κοταρίδης. Ένα άτομο πολυτάλαντο.. Ξεκινάμε από μάνατζερ μπάσκετ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αξίζει να το αναφέρω. Ο Πιτίνο το 2109, τι είχε πει είπε για τις επαφές με Βασιλακόπουλο και πώς σκέφτηκε να αναλάβει την εθνική Ελλάδας: «Γνωριστήκαμε πριν λίγες μέρες. Μιλήσαμε και στο τηλέφωνο. Θέλω να σας πω πώς ξεκίνησαν όλα. Θέλω να αναφερθώ σε κάποιον που τον αποκαλώ Έλληνα αδερφό από άλλη μητέρα. Ο Άγγελος (σ.σ. Κοταρίδης) είναι ο λόγος που ήρθα στην Ελλάδα και άρχισα να έχω επικοινωνία μαζί του. Μιλούσαμε στην διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μου πρότεινε “γιατί δεν αναλαμβάνεις εσύ να ετοιμάσεις την ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες”»;

Ο Άγγελος Κοταρίδης, επίσης, διευθύνει τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης του Ηλία Μαροσούλη. Όπως το πολύ κλασσάτο NOX, που εδικά στο εφετινό πρωτάθλημα, κάνει τη διαφορα, με έναν Αντώνη Ρέμο, από τα παλιά. Επόμενο. Είναι ο γαμπρός του, έχει παντρευτεί την μια από τις δύο κόρες του. Η άλλη είναι με το αφεντικό της ΒΙΑΝΕΞ και του Παναθηναϊκού AKTOR. Οπότε, εκτός από συνεργάτες, είναι και .. μπατζανάκηδες Γιαννακόπουλος και Κοταρίδης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.