Ο Ρέμος, το Αθηνών Αρένα και το NOX

Ονειρικό χαρακτηρίζουν, στο φετινό νυχτερινό πρωτάθλημα της Αθήνας, τον Αντώνη Ρέμο. Σε τέτοιο βαθμό, που αρχίζει και θυμίζει εποχές “Αθηνών Αρένα”. Το βρίσκω εξέλιξη, μέσα στη λογική και τη φιλοσοφία του : “Ναι είναι ο τραγουδιστής των πρώτων, αλλά παράλληλα είναι και της πιάτσας παιδί”. Όπως το έγραψε το Τσίπας Μπλοκ. Όποιος έχει καθαρό μυαλό, είναι υπεράνω συμφερόντων, δεν διαπραγματεύεται τις αξίες του, για να βιοπορίζεσαι, τέλος πάντων είναι ελεύθερος πραγματικά, έχει μάτια και βλέπει. Είναι αντιμέτωπος με την αλήθεια και την πραγματικότητα, τον καλύτερο κόσμο, που δεν χρειάζεται κανένα φροντιστήριο, θα το δεις στο NOX Athens. Eίναι η ανώτερη μορφή προσέγγισης ατόμων πρωταθλητών του στυλ και του γούστου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, σας περιμένουν κάθε Σαββατοκύριακο στo ΝOX, για μια φαντασμαγορική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΠΟ 18/11 N X ΡΕΜΟΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ N ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 8-20, ΗΛ ΣΕΩΝ: 210 3411000"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.