Στις ομάδες, μέσα στην καρδιά της νύχτας, το περιβραχιόνιο

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ελένη Φουρείρα- Πέτρος Ιακωβίδης- Νίκος Οικονομόπουλος

Όπως αναμενόταν, πάλι το είπε! Δεν το κράτησε για τον εαυτό της, όχι το διέδωσε, το φώναξε δυνατά και η ένταση της, ακούστηκε παντού. Έφτασε σε κάθε στάση και διεύθυνση καλλιτεχνική. Ότι οι ομάδες της καρδιάς της, συνεχίζουν να είναι Teatro και Fantasia !

Τι θες να πεις Τσίπας Μπλοκ ; Ότι στο χθεσινό επεισόδιο με τίτλο “Αναγνωριστική η επανεπιστροφή της νύχτας”. Καθώς όλοι ήξεραν πως θα ήταν δύσκολη, μιας και η ακρίβεια καλπάζει και ο κόσμος είναι μαγκωμένος. Όμως, στα σχήματα Αργυρός-Φουρείρα-Κακοσαίος και Οικονομόπουλος-Ιακωβίδης-Αδάμου, τους δόθηκε το περιβραχιόνιο, και δεν προκαλεί έκπληξη. Καμία! Αγωνίστηκαν με την καρδιά του. Με τη ψυχή τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε πειστικό υλικό Εδώ και Εδώ

Επαγγελματισμός, ναι. Παίζουν για τα λεφτά, την καταξίωση, όμως, ρε γαμώτο, υπάρχει και η καρδιά. Η ομάδα της καρδιάς, θα κερδίζει πλέον. Στο νέο τοπίο της νύχτας. Να κλαπεί το πρωτάθλημα από ομάδα που δεν είναι της καρδιάς, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Πήρες χαμπάρι το έργο;

Και το Teatro, και το Fantasia, στην ταυτότητά τους, γράφει ομάδες με την υπογραφή του Κώστα Μπερτάκη. Πήρες πρέφα;

Διαβάστε ακόμα:

Let’s start again !!!!
Πόλεμος ξανά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.