Let’s start again !!!!

Το TEATRO Athens, συνεχίζει τη δουλειά από εκεί που την άφησε, για το οποίο άλλοι ευθύνονται. Αυτό συνέβη, η απόλυτη κοροϊδία της τάχα μου φίλης κυβέρνησης. Όμως τέλος πάντων, τα έχω ξαναπεί, ας μη τα θυμηθούμε. Ωραία μέρα η σημερνή, γιορτινή.

Γέμισαν τα social media για την μεγάλη επιστροφή. Του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρας, οι οποίοι θα παρουσιάζουν πάλι το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα (όπως λέει το δελτίο τύπου του Teatro, το ίδιο λέει και το tsipasblog.gr) σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής , με εντυπωσιακά σκηνικά , σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία που απ’ το πρώτο βράδυ έγινε talk of the town σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης κοινού. Ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, ρυθμό &  επιτυχίες απ’ την προσωπική τους δισκογραφία και όχι μόνο. 

Μαζί τους το new entry πρόσωπο της Ελληνικής Δισκογραφίας , ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος.  

Στα decks o Dj Anjelo , με τις μουσικές επιλογές του να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα. 

Το  TEATRO Athens αποτελεί το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

No description available.
No description available.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.