Στηρίζει τον Φαρμάκη ο Κουνάβης

Στηρίζει τον Φαρμάκη ο Κουνάβης

Δώσανε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση με την προσωπική δήλωση του Αντώνη Κουνάβη και είναι… ξεκάθαρη.

Κατ’ αρχήν ξεκινάει ως εξής: «Έφτασε, επιτέλους, η ώρα για να ανατείλει μια νέα εποχή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Το πρώτο βήμα για τη νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη έγινε την περασμένη Κυριακή, στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, ενώ αυτή που έρχεται πρέπει να γίνει το δεύτερο και καθοριστικότερο…». Ο ορισμός της ξεκάθαρης πολιτικής στάσης. Δεν υπάρχει καμία θολούρα. Η ώρα του Νεκτάριου Φαρμακη, αναφέρεται στη δήλωση. Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναφέρεται, να νικήσει και την δεύτερη Κυριακή αναφέρεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πετάει όμως τις “σπόντες” του, δεν κρύβεται : «Παρότι στις ευρωεκλογές το «γαλάζιο» πολιτικό προσωπικό της Αχαϊας ξέπεσε στα μάτια των ψηφοφόρων της φιλελεύθερης παράταξης και αποδείχθηκε λιποβαρές, εμφανώς κατώτερο των περιστάσεων, δεν είναι η στιγμή για κρίσεις και επικρίσεις, διαμαρτυρίες και ενστάσεις.».

Επί του σοβαρού θέματος, όμως. Ο γνήσιος νεοδημοκράτης ξέρει πως ο Κουνάβης, παρότι υποστήριξε σθεναρά, βάζοντας ένα κάρο λεφτά από την προσωπική του περιουσία για την υποψηφιότητα του “αντάρτη” Νίκου Νικολόπουλου στο Δήμο, πήρε θέση με την ανακοίνωση του περί στήριξης Φαρμάκη ότι… παραμένει πάντα στη ΝΔ. Δεν έφυγε ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Κουνάβης :

“Έφτασε, επιτέλους, η ώρα για να ανατείλει μια νέα εποχή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Το πρώτο βήμα για τη νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη έγινε την περασμένη Κυριακή, στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, ενώ αυτή που έρχεται πρέπει να γίνει το δεύτερο και καθοριστικότερο.

Παρότι στις ευρωεκλογές το «γαλάζιο» πολιτικό προσωπικό της Αχαϊας ξέπεσε στα μάτια των ψηφοφόρων της φιλελεύθερης παράταξης και αποδείχθηκε λιποβαρές, εμφανώς κατώτερο των περιστάσεων, δεν είναι η στιγμή για κρίσεις και επικρίσεις, διαμαρτυρίες και ενστάσεις.

Ως προς το τι έφταιξε και η Αχαϊα ήταν μια ροζ κουκίδα στον εκλογικό μπλε χάρτη της χώρας είναι μια κουβέντα που θα γίνει από την επομένη εβδομάδα, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, κυρίως όμως με πρόθεση απόδοσης των ευθυνών, όπου κι αν αυτές εντοπιστούν.

Εκείνο που προέχει τώρα είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης να αναδειχθεί περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος. Και στην τελική ευθεία αυτού του δύσκολου αλλά ωραίου αγώνα, δεν περισσεύει καμία και κανένας.

Καλούμαστε όλες και όλοι να δώσουμε ανεπιφύλακτα τον καλύτερο εαυτό μας για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος και την εκπλήρωση των προσδοκιών μας.

Για μια Περιφέρεια υγιή, εξωστρεφή, ανταγωνιστική, δημιουργική, που θα χαιρόμαστε και θα απολαμβάνουμε την ανάπτυξη της”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.