Στην Πλατεία Αγίων Ασώματων

Είσαι καλός νυχτόβιος; Θα την πέσεις στο Tsipas Blog. Όχι στη Βίβλο, όχι στο Κοράνι, όχι στα ιερά κιτάπια του βουδισμού, του εβραϊσμού, του ινδουϊσμού, της κάθε άλλης θρησκείας. Τις αλήθειες των νυχτερινών ουρανών, για ό,τι ενδιαφέρει κάποιον, για αυτό το αντικείμενο, υπάρχουν τα γραπτά μας, που τον κάνουν καλύτερο, π.χ. τον επιχειρηματία, τον τραγουδιστή, την δισκογραφική, και κάθε άλλον εμπλεκόμενο.

Και με την ευκαιρία του, ότι σιγά σιγά όλες οι ομάδες αποκαλύπτονται, το μαθαίνεις και λες Α, ναι, ναι, ναι… Τι μαθαίνεις! Ε; Αυτή την ιστορία του φανταστικού κτηρίου στην Πλατεία Αγίων ασώματων 1 Α, στην Αθήνα. Που πριν είχε το όνομα «Studio Asomaton», και πιο πριν «Vandom», και πιο πριν «Χάντρες». Ανήκει στον Άγγελο Γιαννακόπουλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό λοιπόν, που όλο το καλοκαίρι, τόσοι πολλοί και στα σοβαρά το διεκδίκησαν να το εκμεταλλευτούν, δεν είναι δυνατό να μη το ξέρετε. Αν όχι, να το μάθετε τώρα. Η ομάδα που έχει το καλοκαιρινό κοφτήρι Banana, και άλλα μαγαζιά καλά, το μίσθωσαν, το ανακαίνισαν, το μετονόμασαν σε Mezzo Athens. Και στην μαρκίζα, βάζουν τον κυρίαρχο στο live clubbing, στην Ελλάδα, τις τελευταίες σεζόν, Ηλία Βρεττό. Και για να γίνει ακόμη πιο δυνατή η συνταγή, μαζί του η Demy.

Και πότε θα ανοίξουν ; Δεν θα αργήσει….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.