Στην Παναχαϊκή επί Σταθάκη σωστή η επιστροφή Μπαμπούνη

Πήρε ποδοσφαιριστή η Παναχαϊκή, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του, καθώς τον είχε και πιο παλιά, τη σεζόν 2017-2018, στην Football League.

Πως τον λένε; Αλέξανδρος Μπαμπούνης, για αυτόν ο λόγος, που γεννήθηκε στις 24/7/1998. Είναι δηλαδή 23 ετών, σε ηλικία που η αδρεναλίνη, τα πάντα του χτυπάνε κόκκινο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος το περίμενε; Ο καθένας, όλοι. Βέβαια. Την επιστροφή του, στην απίστευτα ιστορική και απίστευτα άτυχη, στην μεγαλύτερη ομάδα της ποδοσφαιρικής περιοχής μας. Και το λέω με το σκεπτικό ότι ο νεαρός τερματοφύλακας, αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του γεννημένου αγωνιστή και εργάτη. Από σπουδαία και σοβαρή οικογένεια, έχω μάθει πως αν το μυαλό και τα πόδια είναι στο έδαφος και συνάμα συνέχεια δουλεύει, γίνεται όλο και καλύτερος, θα έρθει η ευκαιρία. Σίγουρα η πρώτη και ίσως και η δεύτερη και η τρίτη. Κι όμως. Πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά, όντας ο βασικός τερματοφύλακας στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει και ο Πανγυθεατικός.

Αυτά είδαν, αυτά άκουσαν γι’ αυτόν, η σημερινή Παναχαϊκή της Γ Εθνικής και του Πέτρου Σταθάκη. Τον θυμήθηκαν ξανά και δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Στην αρπαχτή της σκέψης. Τον έφεραν πίσω.

Η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Μπαμπούνη.

Ο Αλέξανδρος Μπαμπούνης είναι 23 ετών (24/7/1998) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 2017-2018 στην Football League.

Εκτός από την Παναχαϊκή έχει αγωνιστεί στον Πανγυθεατικό και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων με τον οποίο πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά όντας ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.