Μια ομάδα αύριο: Momentum Group, Passaggio, City Zen, Padam, Copal, To Κουκλί

Να δώσω την πληροφορία που είναι πασίγνωστη στα πέρατα της χώρας κι ακόμα μακρύτερα.

– Μας πουλάς για νέο κάτι που το ξέρει ο ντουνιάς όλος;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Νέο δεν είναι, αλλά κάποιοι ενώ καίγονται, κάνουν πως δεν το βλέπουν μπροστά στα μάτια τους, σφυρίζουν αδιάφορα. Την πανελλαδική απεργία στην εστίαση, που έχουν κηρύξει για την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, οι επαγγελματίες του κλάδου, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι την ημέρα του πανελλαδικού «λουκέτου» στις 12:00 το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του κλάδου θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες αύριο. Μια είναι η εθνική ομάδα, η απεργία και, άρα, πρέπει όλοι να συστρατευτούμε μαζί της. Πρέπει να μας καθοδηγήσει ο σκοπός της. Γιατί μόνο αν είμαστε όλοι μαζί, χιλιάδες δεκάδες εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, θα κάνουν ξανά… όνειρα που τα λένε επιβίωση, αξιοπρέπεια, συνεχίζω να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου, κι άλλα τέτοια, τα οποία, μας τα πήραν, με τον ερχομό της πανδημίας.

Απεργία αύριο. Λοιπόν. Και τι είναι η απεργία; Δεν θα δουλέψουμε αύριο. Δεν θα πάμε στη δουλειά και ζητάμε αυτό κι εκείνο. Από ποιον; Από τα αφεντικά. Αυτή είναι η απεργία.

Για να δούμε ορισμένους τέτοιους, που το έχουν απολύτως ξεκαθαρίσει :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.