Στιγμές έντονης ανησυχίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κατάμεστο THEAMA Athens, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Έλλης Κοκκίνου.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ενώ βρισκόταν στην πίστα και εκτελούσε μια χορευτική κίνηση, πάτησε πάνω σε γαρύφαλλο, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να χάσει για λίγα δευτερόλεπτα την ισορροπία της. Ο χρόνος φάνηκε να «παγώνει», με το κοινό να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το απρόοπτο.
Άμεσα αντέδρασε το προσωπικό του καταστήματος, ανεβαίνοντας στην πίστα για να τη βοηθήσει, δείχνοντας επαγγελματισμό και ετοιμότητα. Παρά την αναστάτωση, η Έλλη Κοκκίνου επέδειξε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, συνεχίζοντας κανονικά το πρόγραμμα.
Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της, οδηγήθηκε στα καμαρίνια, όπου της παρασχέθηκε πάγος και εξετάστηκε από ορθοπεδικούς που βρίσκονταν στο μαγαζί ως θαμώνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια ένιωθε έντονο πόνο, ωστόσο η επαγγελματική της στάση και η δύναμη ψυχής που επέδειξε προκάλεσαν τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Ακολούθως, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή της. Ευτυχώς, η ίδια παραμένει δυνατή και αισιόδοξη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το ήθος και την αφοσίωσή της στη δουλειά της και στους θαυμαστές της.
Σε επικοινωνία μας με τη διεύθυνση του καταστήματος, το περιστατικό επιβεβαιώθηκε, με τους ανθρώπους του THEAMA να τονίζουν πως η Έλλη Κοκκίνου «δεν μασάει» από τέτοια και θα εμφανιστεί κανονικά και απόψε.
Μάλιστα, για καλό και για κακό, σκέφτονται να κάνουν και… έναν αγιασμό, αφού –όπως λένε χαριτολογώντας– η φετινή εντυπωσιακή πορεία του THEAMA με το σχήμα Κοκκίνου – Μενιδιάτη – Νίνο φαίνεται πως έχει ενοχλήσει αρκετούς.

