Στη Θεσσαλονίκη για νυχτερινή ζωή, ο Ηλίας Βιολίδης, δεν είναι κανένας χθεσινός! Αφού αρχικά έβαλε γερές βάσεις για «Barbarella», «The» Stage», φέρνει και νέα «βόμβα»

Αποκάλυψη Τσίπας Μπλοκ. Τοποθετώ ακόμη ένα διαμάντι, στη συλλογή κειμένων κεφαλαίου της νυχτερινής Θεσσαλονίκης. Δεν σταματάει να χτυπάει το τηλέφωνο, κάθε φορά που ανεβαίνει κάτι. Δώστε προσοχή στις αράδες που ακολουθούν.

Θα πω για τον Θεσσαλονικιό νυχτερινό επιχειρηματία, Ηλία Βιολίδη. Που αναγνώρισε το μεγάλο επίτευγμα του Χρήστου Βαρδάλου και τον επισκέφθηκε στο Posidonο, την Παρασκευή. Που το συνδυάζεις ταυτόχρονα και με την συνεργασία, την πραγματικά άψογη που έχουν. Στα μαγαζιά του πρώτου (Barbarella, The Stage), στη πρωτεύουσα του βορρά. Σχεδόν όλα θα του τα στήνει ο δεύτερος. Ήταν στο πρόγραμμα να τον επισκεφθεί, καταλήγεις στο συμπέρασμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχω ακόμα να πω. Το παλιό «Γοργόνες & Μάγκες», το πήρε ο Βιολίδης και έκλεισε την Άννα Βίσση, για το Μαίο του 2024.

Το Γοργόνες Αεροδρομίου είναι ένα μαγαζί που άφησε ιστορία. Σαν οικόπεδο ανήκει στον Σια, που έχει και το Μιστραλ στην Κρήνη και στον Κώστα, που έχει το Ντίσκο Μπλου Σκαι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.