Στη σέντρα και το Posidonio

Πάνος Κιάμος

Η μπάλα θα στηθεί πάλι στη σέντρα. Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 3 Ιουλίου και για το εμβληματικό “Posidonio”. Τι σημαίνει αυτό; Πως μας περιμένουν πολύ ωραία πράγματα στο… πρόγραμμα. Και είσαι τόσο σίγουρος. Τι εννοώ;

Το απόλυτο αφεντικό επί πίστας θα είναι ο Πάνος Κιάμος. Στο παρελθόν, το κοντινό και το μακρινό, υπήρξε στην ίδια θέση, το πρώτο βιολί, στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, στην Παραλιακή της Αθήνας, που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, στο κοινό, στις 27 Ιουνίου του 1991, με το σχήμα «Αντύπας- Κατερίνα Στανίση», και το αποτέλεσμα, σε όλες τις περιπτώσεις, ήταν άκρως πετυχημένο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναμενόμενο! Από τα πρώτα του βήματα, έδειξε ότι δεν είναι απόφοιτος της νυχτερινής σχολής των παλαιοκομματικών τραγουδιστών από την εποχή του ερασιτεχνικής νύχτας. Στον Κιάμο πρώτη φροντίδα είναι το κέφι. Ο Κιάμος τη φτιάχνει, την ανεβάσει τη διάθεση, λες και έχει το μαγικό κουμπί. Κάποιος άλλος, ο οποιοδήποτε άλλος τραγουδιστής, απλά ερμηνεύει το τραγούδι, διαβάζει τα λόγια με τη συνοδεία μουσικής, δεν… παίζει με την ψυχολογία του θαμώνα που είναι από κάτω. Ο Κιάμος είναι που… παίζει με τη ψυχολογία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα
Έλενα Τσαγκρινού- Αναστάσιος Ράμμος- Τάνια Καρρά

Αλλά το σχήμα του Posodonio θα προχωρήσει, γιατί ο Αναστάσιος Ράμμος, η Έλενα Τσαγκρινού και η Τάνια Καρρά, που συμπληρώνουν το σχήμα, είναι η ημέρα, όχι η νύχτα, σε σχέση με το τραγούδι, αλλά και με κάποιους άλλους συναδέλφους τους.

Και το άλλο θετικό είναι πως οι του Ποσιδωνίου, του «Ναού της διασκέδασης», όπως έχει χαρακτηριστεί από τα ΜΜΕ, παραμένουν σταθερά παρών, εννοώ από την καθημερινότητα του. Ασχολούνται σε 24ώρη βάση. Δεν απουσιάζουν και από τα μικρά και από τα μεγάλα του μαγαζιού, αλλά και της πιάτσας γενικότερα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.